کد خبر: 1357972
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۲
تحلیلگر عراقی: بیش از هفتاد هزار فلسطینی در برابر سکوت حکام عرب قتل عام شدند یک تحلیلگر عراقی ضمن انتقاد شدید از سرسپردگی و دنباله روی حکام عرب از آمریکا، گفت: دردناک‌ترین و شرم‌آورترین موضع جهان عرب در توطئه علیه نوار غزه جایی بود که بیش از ۷۵۰۰۰ فلسطینی در مقابل رسانه‌های عربی قتل عام شدند.

جوان آنلاین: « راجی نصیر»، تحلیلگر سیاسی عراقی گفت: جهان عرب سال‌هاست که به دلیل دنباله روی خارجی، دچار تفرقه و چندپارگی شده است. مواضع رسمی اعراب همواره تحت تأثیر انگیزه‌های فرقه‌ای و تبعیت آشکار از آمریکا بوده است. این امر با حمایت کشورهای عربی از رژیم صدام حسین در جنگ هشت ساله علیه جمهوری اسلامی ایران، صرفاً با انگیزه فرقه‌گرایی، آغاز شد.

راجی نصیر در ادامه با اشاره به تحمیل اراده شیخ نشینان عرب بر برخی کشورهای عربی دیگر  مانند مصر، گفت: دردناک‌ترین و شرم‌آورترین موضع جهان عرب در توطئه علیه نوار غزه تجسم یافت، جایی که بیش از ۷۵۰۰۰ فلسطینی در مقابل رسانه‌های عربی قتل عام شدند و غزه از روی زمین محو شد در حالی که حاکمان عرب نظاره‌گر بودند و حتی از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به آن جلوگیری می‌کردند.

وی افزود: این سکوت و خیانت ناشی از ناتوانی رژیم‌های عربی در نه گفتن به ولی نعمتان خود در آمریکا و اسرائیل است.

شایان ذکر است که بسیاری از محافل سیاسی و مردمی در عراق و منطقه، حکام عرب را به اطاعت مطلق از دولت آمریکا و اجرای برنامه‌های آن با هدف نابودی آرمان فلسطین و تضعیف محور مقاومت در منطقه متهم می کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار