کد خبر: 1357772
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز تاکید کرد
باید از مدیر پشت‌میزنشین عبور کنیم؛ در میدان تولید و کنار مردم باشیم مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در جلسه شورای مدیران این اداره کل، با تشریح برنامه‌ها و اولویت‌های صمت البرز در حوزه حمایت از واحدهای آسیب‌دیده، اصلاح فرآیندهای حمایتی، بهبود امور مالی و اداری و ارتقای رفاه کارکنان، بر ضرورت «اقدام میدانی، شفافیت، پاسخ‌گویی و امیدآفرینی» در برنامه‌های سازمان تأکید کرد.

محمد انصاری با اشاره به وضعیت واحدهای تولیدی و صنفی آسیب‌دیده، خاطرنشان کرد: مسائل این واحدها نباید فقط در اتاق جلسه بررسی شود. مدیر صمت امروز، مدیر میدانی است؛ باید در شهرک‌های صنعتی، واحدهای صنفی و کارگاه‌های کوچک حاضر شود و از نزدیک حرف تولیدکننده و کسبه را بشنود.

وی با تاکید بر از اجرای کامل برخی مصوبات، از جمله بازدیدهای میدانی، اطلاع‌رسانی و طرح‌های بازرسی، خواستار ارائه گزارش روشن از علل عدم اجرا شد و تأکید کرد: هیچ مصوبه‌ای نباید روی کاغذ بماند؛ اجرای واقعی تصمیمات، معیار اصلی ارزیابی عملکرد مدیران است.

 بسته حمایتی بدون مسیر روشن، عملاً قابل استفاده نیست

 مدیرکل صمت البرز یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را ابهام در مسیر استفاده از بسته‌های حمایتی دانست و افزود: اگر واحد آسیب‌دیده نداند از کجا شروع کند، چه مدارکی لازم دارد، به کدام دستگاه مراجعه کند و چگونه پیگیر شود، عملاً بسته حمایتی برای او قابل استفاده نخواهد بود.

وی دستور داد فرآیند بهره‌مندی از حمایت‌ها به‌صورت شفاف، ساده و مرحله‌به‌مرحله تدوین و در قالب اینفوگرافی، راهنمای گام‌به‌گام و محتواهای قابل فهم برای ذینفعان اطلاع‌رسانی شود تا تولیدکنندگان و اصناف بتوانند بدون سردرگمی از این تسهیلات استفاده کنند. 

حمایت از واحدهای کوچک و اصناف تولیدی در اولویت قرار گیرد

 انصاری با تأکید بر اینکه حمایت‌ها نباید تنها معطوف به صنایع بزرگ باشد، تصریح کرد: اصناف تولیدی، واحدهای کوچک، کارگاه‌های آسیب‌دیده و کسب‌وکارهایی که با چند نیروی کار معیشت چند خانواده را تأمین می‌کنند، باید به‌طور ویژه مورد توجه قرار گیرند.

 مدیرکل صمت البرز دستور داد برآورد اولیه‌ای از وضعیت بیمه، مالیات، مشکلات بانکی و سایر موانع واحدهای کوچک و اصناف تولیدی تهیه شود تا بر اساس آن، برنامه حمایتی هدفمند و اولویت‌دار طراحی شود.

وی همچنین طرح ظرفیت‌سنجی اصناف تولیدی را به‌عنوان پایلوت استانی مورد تأیید قرار داد.

انتقاد از نپذیرفتن بخشی از خسارات و ضرورت پیگیری با بانک‌ها و نهادهای حمایتی

 در این جلسه، مشکلات واحدهای آسیب‌دیده در مسیر معرفی به بانک‌ها و بهره‌مندی از تسهیلات نیز بررسی شد. مدیرکل صمت البرز با اشاره به مواردی مانند عدم پذیرش خسارت موردی توسط برخی نهادهای حمایتی و کفایت‌نداشتن سقف تسهیلات در برخی موارد، بر لزوم پیگیری مؤثر این موضوعات تأکید کرد و گفت: نمی‌توان از واحدی که چند بار دچار خسارت شده و هزینه‌هایش به چند صد میلیون تومان رسیده، انتظار داشت با تسهیلات ناکافی یا عدم پوشش بخشی از خسارت، دوباره به چرخه فعالیت برگردد.

 وی از برگزاری نشست‌های تخصصی با بانک صنعت و معدن و سایر بانک‌های عامل برای بررسی افزایش سقف تسهیلات و بازنگری در برخی ضوابط خبر داد.

رفاه کارکنان و سرمایه انسانی؛ ستون پایداری سازمان

مدیرکل صمت البرز بخش مهمی از سخنان خود را به سرمایه انسانی و رفاه کارکنان اختصاص داد و تصریح کرد: بدون انگیزه، رفاه نسبی و احساس امنیت شغلی، نمی‌توان از همکاران انتظار کار جهادی و شبانه‌روزی داشت. توجه به رفاه کارکنان، یک هزینه نیست؛ سرمایه‌گذاری برای پایداری سازمان است.

 از مدیران انتظار انفعال نداریم؛ باید پیش‌دستانه عمل کرد

 انصاری با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد مدیریتی در شرایط امروز کشور، گفت: در این شرایط، مدیر منتظر تماس و نامه نمی‌ماند. ما نیازمند مدیری هستیم که پیش‌دستانه عمل کند، قبل از انباشت مشکلات وارد میدان شود و با هماهنگی بین دستگاهی، راه‌حل پیدا کند.

وی افزود: صمت البرز باید دستگاهی فعال، پاسخ‌گو و مسئله‌محور باشد؛ هم در کنار تولیدکننده و صنف بایستد و هم با اطلاع‌رسانی درست، به تقویت امید و اعتماد در جامعه کمک کند.

در پایان این جلسه، ضمن تأکید مجدد مدیرکل بر اجرای دقیق مصوبات بر تقویت حضور میدانی و ساماندهی امور رفاهی و اداری، از مدیران و همکاران برای تلاش‌های انجام‌شده قدردانی شد.

برچسب ها: البرز ، کرج ، صمت
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار