کد خبر: 1357472
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۳
حماس حملات رژیم صهیونیستی به پلیس غزه را محکوم کرد جنبش مقاومت اسلامی حماس با محکوم کردن ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نیرو‌ها و مراکز پلیس در نوار غزه، اعلام کرد که این اقدامات با هدف ایجاد بی‌ثباتی امنیتی، گسترش هرج‌ومرج و جلوگیری از بازسازی غزه انجام می‌شود.

جوان آنلاین: جنبش مقاومت اسلامی حماس، روز یکشنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی، تداوم هدف قرار دادن نیرو‌های پلیس در نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی را به‌شدت محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، حماس در این بیانیه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی با هدف تداوم وضعیت ناامنی، گسترش هرج‌ومرج و جلوگیری از هرگونه تلاش برای بازسازی و بازگرداندن زندگی عادی به نوار غزه صورت می‌گیرد.

این جنبش همچنین این اقدامات را بخشی از یک روند سازمان‌یافته برای فلج کردن نهاد‌های مدنی و خدماتی در غزه دانست.

در ادامه این بیانیه، حماس بار دیگر از جامعه بین‌المللی، به‌ویژه میانجی‌ها و طرف‌های ضامن توافق آتش‌بس خواست تا برای توقف حملات و نقض‌های روزانه رژیم اشغالگر اقدام فوری انجام دهند.

این جنبش تأکید کرد که از زمان اجرای توافق آتش‌بس در اکتبر گذشته تاکنون، نقض‌های مکرر رژیم صهیونیستی منجر به شهادت بیش از ۸۵۰ شهروند فلسطینی شده است.

حماس در پایان، بر ضرورت تأمین حمایت‌های انسانی و امدادرسانی فوری به مردم فلسطین تأکید کرد و از تمامی طرف‌های مسئول خواست به تعهدات خود در قبال ساکنان غزه عمل کنند.

در جریان حمله هوایی امروز رژیم صهیونیستی به یک خودرو در محله الأمل در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه، «وسام فایز عبد الهادی» رئیس پلیس آگاهی خان‌یونس به همراه «فادی عبدالمعطی هیکل» دیگر افسر پلیس غزه به شهادت رسیدند و شماری دیگر از شهروندان نیز زخمی شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار