وزرای خارجه اردن و آمریکا در تماس تلفنی درخصوص آخرین تحولات منطقه تبادل نظر کردند. جوان آنلاین: ایمن الصفدی و مارکو روبیو در این گفت وگوی تلفنی درمورد آخرین تحولات منطقه، تلاشها برای پایان تنش در منطقه و بازتاب آن در سطح بین المللی که تضمین کننده امنیت و ثبات پایدار است، تبادل نظر کردند.
به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی ایران متن تازهترین طرح مذاکراتی خود را شامگاه پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت به پاکستان به عنوان میانجی مذاکره با ایالات متحده، تحویل داده است. اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه در یک گفتوگوی تلویزیونی تاکید کرد که خاتمه جنگ و صلح پایدار، اولویت تهران در مذاکره با آمریکا است.
مذاکرات تهران - واشنگتن ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۵ (۱۱ آوریل ۲۰۲۶) در اسلام آباد پاکستان به ریاست محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بر هیات ایرانی و نیز «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا بر هیات آمریکایی برگزار شد اما بدون دستیابی به توافق به پایان رسید. تلاشها برای میانجیگری و پایان اقدامات تجاوزکارانه آمریکا با هدف کاهش تنشها در منطقه ادامه دارد.