کد خبر: 1353601
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۴
رهبر انصارالله:
تهاجم آمریکایی-صهیونی وارد مرحله خطرناکی شده است سید عبدالملک بدرالدین الحوثی گفت که تهاجم آمریکایی- صهیونی علیه امت اسلامی در آغاز هزاره سوم وارد مرحله پیشرفته و بسیار خطرناکی شده است.

جوان آنلاین: به نقل از المسیره، رهبر جنبش انصار الله یمن به مناسبت سالگرد رونمایی از شعار «فریاد در مقابل مستکبران» سخنرانی کرد.

به گزارش مهر، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی در این سخنرانی گفت: نخستین بار شعار فریاد در مقابل مستکبران را رهبر و بنیانگذار انقلاب ما، شهید قرآن، سید حسین بدرالدین الحوثی (رضوان الله علیه) اعلام کرد و این شعار را سر داد. فریاد در برابر مستکبران در سخنرانی او در مدرسه امام هادی (ع) در منطقه مران استان صعده در تاریخ ۴ ذی‌القعده ۱۴۲۲ هجری قمری مطابق با ۱۷ ژانویه ۲۰۰۲ میلادی مطرح شد.

وی افزود: سالگرد فریاد، مناسبت مهمی به عنوان مرحله‌ای برای آگاهی بخشی و زنده نگه داشتن این موضع گیری بزرگ قرآنی، فریاد حق در برابر طاغوت و استکبار است. فریاد در برابر مستکبران دارای ارزش ایمانی و اهمیت عملی در یکی از مهمترین مقاطع تاریخ است. هجوم کفر و طاغوت، پرچم جاهلیت دیگر را بر دوش می‌کشد و از امکانات، ابزار‌ها و اهداف شیطانی فراتر از پیشینیان نابود شده در طول تاریخ برخوردار است.

الحوثی تصریح کرد: هجوم یهودی-صهیونیستی، آمریکایی و اسرائیلی علیه امت اسلامی ما در آغاز هزاره سوم وارد مرحله‌ای پیشرفته و بسیار خطرناک شده است. عناوینی مانند «تغییر خاورمیانه» و بهانه‌ای که «مبارزه با تروریسم» نامیده می‌شود و دیگر عناوین، همه عناوینی فریبنده و دروغین بودند. هجوم آمریکایی-اسرائیلی-صهیونیستی در شرایط امت اسلامی، با شتاب بیشتر نظام‌ها، دولت‌ها و رهبران برای اعلام وفاداری و تسلیم در برابر دشمنان مواجه شده است. وفاداری و اطاعت از دشمنان و همپیمانی با آنها، از زشت‌ترین جلوه‌های ارتداد و عقب نشینی از اصول بزرگ اسلام، ارزش‌ها و اخلاق کریمانه آن است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار