کد خبر: 1353143
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۷
ستاد انتخابات کشور: انتخابات ۱۱ اردیبهشت ۶۰ روز پس از پایان جنگ برگزار می‌شود ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: باتوجه به لزوم تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان، با تصویب شورای عالی امنیت ملی انتخابات ۱۱ اردیبهشت، شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ برگزار می‌شود.

جوان آنلاین: به نقل از وزارت کشور، متن اطلاعیه ستاد انتخابات کشور به این شرح است:

 

ستاد انتخابات کشور: انتخابات ۱۱ اردیبهشت ۶۰ روز پس از پایان جنگ برگزار می‌شود

به اطلاع عموم مردم شریف ایران اسلامی می‌رساند، با عنایت به شرایط خاص و حساس کنونی کشور و ضرورت حفظ انسجام ملی، تقویت همبستگی عمومی و تمرکز هرچه بیشتر گروه‌ها، فعالان و نخبگان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همراهی با حضور مسئولانه مردم در خیابان در راستای پشتیبانی از میدان رزم و رشادت‌های نیرو‌های مسلح، درخواست‌هایی از سوی جریان‌های مختلف سیاسی و مسئولان ذیربط مبنی بر تعویق انتخابات تاریخ ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ مطرح گردید که این امر طی گزارش‌های رسمی به شورای عالی امنیت ملی منعکس شد، بر همین اساس در پاسخ، آن شورا مقرر کرد، انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی کشور، اولین میاندوره‌ای ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و میاندوره‌ای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شصت روز پس از اعلام رسمی پایان جنگ توسط شورای عالی امنیت ملی برگزار گردد.

بر این اساس، پس از اعلام رسمی پایان جنگ از سوی شورای عالی امنیت ملی کشور، وزارت کشور با هماهنگی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی کشور «مجلس شورای اسلامی» و شورای نگهبان، ضمن تدوین تقویم زمانبندی جدید انتخابات اقدام به برگزاری انتخابات مذکور خواهد کرد.

بدیهی است، شروع دوره فعالیت شورا‌های هفتم سراسر کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن پس از برگزاری انتخابات آغاز خواهد شد و تاریخ دقیق آن نیز در برنامه زمانبندی انتخابات اعلام می‌گردد. ضمناً کلیه فرآیند‌های اجرایی و نظارتی که تا تاریخ صدور دستور توقف انتخابات اجرایی شده معتبر بوده و به قوت خود باقی است و در چارچوب برنامه زمانبندی جدید، ادامه مراحل و فرآیند‌های پسینی، برنامه ریزی و پیش بینی خواهد شد. 

در پایان ضمن قدردانی از حضور همیشه در صحنه مردم ایران اسلامی، امید آن می‌رود همچون گذشته با حفظ وحدت ملی، همدلی و هوشیاری تحت تدابیر و رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)، مسئولان و نیرو‌های مسلح کشور را در عبور از شرایط کنونی یاری و زمینه تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم نمایند.

ستاد انتخابات کشور

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار