کد خبر: 1352953
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۵
جدیدترین تلاش‌های قاهره برای پیشبرد مذاکرات میان ایران و آمریکا وزیر امور خارجه مصر گفت: قاهره در کنار اسلام آباد برای دستیابی آمریکا و ایران به «توافق نهایی» در چند روز آینده تلاش می‌کند.

جوان آنلاین: به نقل از النشره، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر گفت: قاهره در کنار اسلام آباد برای دستیابی آمریکا و ایران به «توافق نهایی» در چند روز آینده تلاش می‌کند.

به گزارش مهر، عبدالعاطی در مجمع دیپلماسی در آنتالیای ترکیه بیان کرد: با همکاری پاکستان با جدیت برای کاهش تنش و دستیابی آمریکا و ایران به توافق نهایی تلاش می‌کنیم. ما امیدواریم چنین توافقی طی روز‌های آینده به دست آید.

این تلاش‌ها در شرایطی صورت می‌گیرد که سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) گفت: جمهوری اسلامی ایران پیرو توافقات قبلی در مذاکرات صورت گرفته با حسن نیت با عبور تعداد محدودی از کشتی‌های نفتکش و تجاری از تنگه هرمز به صورت مدیریت‌شده موافقت کرد. ولی متأسفانه آمریکایی‌ها با بدعهدی‌های مکرر که در سابقه خود دارند همچنان به راهزنی و دزدی دریایی تحت عنوان به اصطلاح محاصره، ادامه می‌دهند.

به همین دلیل کنترل تنگه هرمز به حالت قبل برگشت و این تنگه راهبردی تحت مدیریت و کنترل شدید نیرو‌های مسلح قرار دارد.

اعلام می‌دارد تا زمانی که آمریکا به محدودیت تردد شناور‌ها از مبدا ایران به مقصد و از مقصد به مبدا ایران پایان ندهد، وضعیت تنگه هرمز به شدت کنترل و به حالت قبلی باقی می‌ماند.

برچسب ها: قاهره ، مذاکره ، ایران ، آمریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار