نخستوزیر بلژیک گفت که پیشبینی نتایج این مرحله از مذاکرات اسلام آباد دشوار است. جوان آنلاین: بارت دی ویور، نخستوزیر بلژیک شبانگاه شنبه به وقت تهران گفت: پیشبینی اینکه این مرحله از مذاکرات بین ایران و آمریکا چه نتیجهای خواهد داشت، بسیار دشوار است. همه چیز در حال حاضر بسیار ناپایدار است. آنچه امروز میگویید ممکن است فردا کاملاً منسوخ شده باشد.
به گزارش تسنیم، به گزارش خبرگزاری رسمی بلژیک، او اظهار داشت: بازیگران این مذاکرات با غیرقابل پیشبینی بودن و تکانشگری مشخص میشوند. تا به امروز، اتفاقات بسیار کمی به صورت برنامهریزی شده در این جنگ رخ داده است. یا اگر رخ داده، مورد توجه قرار نگرفته است
دی ویور ادامه داد: اینک، ما عمدتاً به آنچه در تنگه هرمز اتفاق میافتد نگاه میکنیم. این موضوع از نظر اقتصادی برای ما مهمترین است، اما به نظر میرسد وضعیت در آنجا هنوز شکننده است.
او در پایان گفت: ما خواهان ثبات در خاورمیانه هستیم: نه تنها در ایران، بلکه در منطقه وسیعتر، مانند لبنان. این درگیری در کوتاهمدت جز خبرهای بد برای ما به ارمغان نیاورده است. اگر اکنون دوباره شعلهور شود، به سمت یک مشکل ساختاری با تأثیر اقتصادی بسیار قابل توجه پیش میرویم.