کد خبر: 1350780
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۲
دستگیری عامل همکاری با شبکه جاسوسی در تهران مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل همکاری با شبکه جاسوسی و ارسال اطلاعات به دشمن خبر داد.

جوان آنلاین: مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت روز یکشنبه در این باره اعلام کرد: ماموران سازمان اطلاعات پلیس فردی را که اقدام به تصویربرداری و ارسال تصاویر نقاط آسیب‌دیده در جریان تجاوز نظامی دشمن به شبکه‌ای جاسوسی می‌نمود، شناسایی و دستگیر کردند.

براساس این گزارش، بررسی‌های تخصصی نشان داد متهم طی چندین ماه، ارتباطی مستمر با فردی منتسب به شبکه جاسوسی برقرار کرده و اطلاعات روزانه درباره وضعیت اجتماعی و اقتصادی و در ادامه اطلاعات نظامی را به این شخص ارسال می‌کرده است.

همچنین متهم در اظهارات خود عنوان داشته که در ابتدا بدون اطلاع از ماهیت گروه ناشناس، در شبکه‌های اجتماعی با ادمین ارتباط برقرار کرده و به تدریج توسط آنها مجاب به همکاری شده است.

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با تأکید بر اقتدار خود در برخورد با عوامل دشمن و وطن‌فروشان اعلام کرد: شهروندان به هیچ وجه و تا زمان اطمینان از اصالت کانال‌ها و گروه‌ها، با افراد و شبکه‌های ناشناس ارتباط برقرار نکنند. این شبکه‌ها با ابزارها و حربه‌های خود، افراد را در مسیر غیرقابل بازگشت قرار می‌دهند.

پلیس پایتخت با اقتدار، برخورد قانونی با اینگونه اقدامات خیانت‌آمیز را در دستور کار دارد و از همکاری همه شهروندان با نیروی انتظامی در شناسایی و جلوگیری از فعالیت شبکه‌های جاسوسی قدردانی می‌کند.

برچسب ها: جاسوسی ، فراجا ، پلیس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار