کد خبر: 1350048
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۳
قضاوت جهان از یقه ترامپ! جهان شاهد و در حال قضاوت است که ایران و مقاومت اسلامی  یقه و گلوی ترامپ را گرفته و فشار می‌دهد ترامپ و کسانی که به او امید بسته‌اند البته با پریشانی‌گویی و تناقض‌های فراوان و با دست و دل لرزان روایت دیگری را القا می‌کنند 

جوان آنلاین: ترامپ در آستانه یک‌ماهه شدن جنگی که می‌خواست دو روزه تمام کند، چند چهره دارد؛ یکی چهره‌ای که خود و اطرافیانش سعی می‌کنند بسازند و برای صدمین‌بار او را پیروز جنگ معرفی کنند. مشکل چهره‌ی اول آن است که در همان هنگام اعلام پیروزی از این‌که ایران تنگه را باز نمی‌کند و مذاکره هم نمی‌کند و باقی دنیا و متحدان امریکا هم در این فقره به امریکا کمک نکرده‌اند شاکی است! و این رسوایی و افتضاح فقط از ساکنان احمق کاخ‌سفید برمی‌آید. 
چهره دوم را رسانه‌های امریکا از او می‌سازند که چهره‌ای واقعی‌تر است؛ یک آدم پریشان‌احوال و  بدون راهبرد و سردرگم که پیش‌بینی‌پذیر هم نیست و پای در گل مانده است. البته کار‌هایی هم در سر دارد.
چهره سوم را جهان می‌بیند و قضاوت می‌کند؛ هم آنانی که به  ترامپ می‌گویند به هیچ‌یک از اهداف جنگ نرسیدی و حالا تنها هدف تو بازکردن تنگه‌ای است که قبل از جنگ باز بود!
حالا درست در زمانی که ترامپ و وزیر دفاع و دیگران اطرافیان او برای بار صدم می‌گویند ایران را نابود کردیم و پیروز شدیم، قالیباف از رکورد ۸۷ عملیات همزمان حزب‌الله و مقاومت عراق و ایران با صد‌ها موشک و پهپاد در یک ساعت خبر می‌دهد و رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید دچار فروپاشی داخلی شده‌اند و ده پرچم قرمز بالا می‌برد و خود ترامپ از این ادعا که ایران اجازه داده چند نفتکش با پرچم پاکستان از تنگه عبور کنند خوشحال است و آن را یک هدیه تلقی می‌کند و ایران خبر می‌دهد که یک میلیون رزمنده برای تجاوز احتمالی امریکا به جزایر ایرانی سازماندهی شده‌اند.
پیروز جنگ البته فراتر از روایت و ادعاست و در دست کسی است که یقه‌ی نفت و غذا و امنیت جهان را در دست گرفته است.

برچسب ها: ترامپ ، امریکا ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار