کد خبر: 1348647
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳
روزجهانی قدس، نصاب دیگری از حضور مردم برجای گذاشت
«خشم مقدس» امریکا چگونه به «یأس مطلق» تبدیل شد
رحیم زیادعلی

جوان آنلاین: با گذشت دو هفته از آغاز حملات تجاوزکارانه امریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که آن را «خشم مقدس» نامیده بودند، تحولات میدانی، اما حکایت از آن دارد که با ابتکار عمل جمهوری اسلامی ایران، خشم مقدس دشمن عملاً به «یأس مطلق» بدل شده است. از این رو، می‌توان انتظار داشت هفته پیش رو هفته‌ای سرنوشت ساز در تغییر معادلات به نفع جبهه مقاومت خواهد بود. 
امریکا و رژیم صهیونی تصور می‌کردند با ترور رهبر معظم انقلاب و فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح و خلأ مدیریت میدانی، نظام اسلامی از هم خواهد پاشید و آنها در کمتر از چهار روز کار نظام را یکسره خواهند کرد، اما در این سوی معادله جنگ، جمهوری اسلامی ایران، با هوشمندی، درایت و البته با پشتیبانی میدانی ملت، ابتکار عمل را به دست گرفته و تمام تصورات دشمن را به دیوار کوبید. 
اکنون و پس از گذشت دو هفته از جنگ «رمضان»، مراکز، پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی امریکا و رژیم صهیونیستی بار‌ها زیر ضرب حملات ویران کننده نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در سپاه و ارتش قرار گرفته و با نابود شدن توان پدافندی و راداری آنها، عملاً سرزمین‌های رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های امریکا در منطقه کاملاً بی‌دفاع شده‌اند. نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، آن‌گونه که سردار موسوی فرمانده نیروی هوافضای سپاه وعده کرده بود، بر شدت حملات خود افزوده و اکنون سرجنگی موشک‌های شلیک شده کمتر از یک تن نیست و این برنامه عملاً از موج ۳۷ عملیات وعده صادق ۴ اجرایی و عملیاتی شده است. 

 امریکایی‌ها منطقه را ترک نکنند زیر آوار دفن می‌شوند
بر این اساس در تداوم امواج سهمگین نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران علیه دشمن، بامداد جمعه موج ۴۳ عملیات وعده‌صادق۴ با رمز «یا شدیدالعقاب»، علیه ناوگان پنجم نیروی دریایی امریکا و دیگر پایگاه‌های ارتش تروریستی امریکا در منطقه و قلب تل‌آویو، شمال اراضی اشغالی و ایلات به وسیله موشک‌های نقطه‌زن و سهمگین خرمشهر با سر جنگی دوتنی و قدر چند کلاهکه، عماد با سرجنگی یک تنی و خیبرشکن با سرجنگی یک تنی و پهپاد‌های انهدامی اجرا شد. در اطلاعیه شماره ۳۵ عملیات وعده صادق ۴ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است: مناطقی از قدس غربی، تل‌آویو و ایلات در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در این عملیات افتخار آمیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای طریق‌القدس و اقتدار، خصوصاً فرمانده وعده‌های صادق سپهبد شهید حسین سلامی زیر ضرب موشک‌های ایرانی قرار گرفتند. پایگاه «موفق السلطی» و سایر پایگاه‌های امریکا در منامه و اربیل مورد هدف شدیدترین موشک‌ها و پهپاد‌های سپاه پاسداران قرار گرفتند. پدافند هوایی جبهه مقاومت نیز در میانه این عملیات، موفق شد یک هواپیمای سوخت رسان «بوئینگ کی سی _ ۱۳۵ استراتوتانکر» را در حال سوخت رسانی به یک جنگنده متجاوز مورد اصابت قرار داده و ۶ خدمه آن کشته شدند. این اطلاعیه افزوده است: آزادی قدس شریف و نابودی اسرائیل غاصب را به مدد الهی محقق خواهیم ساخت و با توکل بر خداوند متعال در‌های فرج را به روی امّت اسلامی خواهیم گشود. سربازان امریکایی سریعا منطقه را ترک کنید و گرنه شما را در هر نقطه‌ای از منطقه به ویژه در هتل‌ها، تونل‌ها، شهرک‌های صنعتی و پناهگاه‌های زیرزمینی باشید زیر آوار دفن خواهیم کرد. 
هنوز چندساعتی از موج ۴۳ عملیات وعده صادق ۴ نگذشته بود که موج ۴۴ عملیات وعده صادق۴ با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای طریق القدس و با رمز مبارک «یاصادق الوعد» انجام شد. در این عملیات با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای طریق القدس خصوصا سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی، مجاهد کبیر سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار، پایگاه‌های دشمن امریکایی - صهیونی در شمال اراضی اشغالی، کریات شمونا، خِدِرا و حیفا و ناوگان پنجم دریایی امریکا و دیگر پایگاه‌های ارتش تروریست امریکا در منطقه با انبوه موشک‌های نقطه زن و فوق سنگین خرمشهر، خیبر شکن، فتاح، عماد و قدر و پهپاد‌های نقطه زن انهدامی مورد هدف قرار گرفتند. 

 ستاد جنگ رژیم صهیونیستی هدف حمله پهپاد‌های ارتش
به موازات عملیات موشکی و پهپادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد نیرو‌های جنگ رژیم صهیونیستی در بئر سبع، صبح دیروز هدف حمله گسترده پهپاد‌های ارتش، قرار گرفت. 
در اطلاعیه شماره ۲۵ ارتش جمهوری اسلامی ایران آمده است: با استعانت از خدای قادر و با یاد امیر سرافراز ارتش اسلام شهید سپهبد سیدعبدالرحیم موسوی، از صبح جمعه ارتش جمهوری اسلامی ایران با پهپاد‌های انهدامی از نقاط مختلف کشور، ستاد نیرو‌های جنگ رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی در بئر سبع را مورد هجوم قرار داده است. پنج شنبه هم پایگاه‌های هوایی پالماخیم و عوبدا و مقر شین بت رژیم صهیونیستی هدف حمله پهپاد‌های ارتش قرار گرفتند. بر اساس اطلاعیه ارتش، پایگاه هوایی «پالماخیم» در نزدیکی تل‌آویو، مرکز پرتاب ماهواره‌ها و آزمایش‌های موشکی رژیم صهیونیستی و محل استقرار سامانه‌های پدافند موشکی مانند فلاخن داوود و پهپاد‌های هرمس ۹۰۰ بود. پایگاه هوایی «عوبِدا»، نیز یکی از تاسیسات استراتژیک و یک پایگاه آموزشی نیروی هوایی رژیم صهیونیستی است. این پایگاه محل استقرار جنگنده‌های اف ۲۲ امریکایی بوده است. «شین بت» هم به عنوان قلب عملیاتی سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی عمل می‌کند و وظایفی، چون فرماندهی عملیات‌های امنیتی، هماهنگی حفاظت از شخصیت‌های مهم و تأسیسات حیاتی رژیم را بر عهده دارد. این اطلاعیه می‌افزاید: بئر سبع محل استقرار تأسیسات و زیرساخت‌های راهبردی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله پایگاه‌های مرتبط با نیرو‌های زمینی و هوایی است. در اطلاعیه ارتش تصریح شده است: این عملیات گسترده در ساعات آینده، با حملات پرحجم، در نقاط مهم دیگری از پایگاه‌های رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت. در بخش پایانی این اطلاعیه آمده است: رژیم صهیونیستی با سانسور شدید اخبار جنگ و حملات مؤثر ارتش و سپاه، مانع اطلاع رسانی از حجم آسیب‌ها و تلفات وارده توسط موشک‌ها و پهپاد‌های انهدامی شده است. 
 
اکنون و در دومین هفته جنگ، شواهد میدانی نشان می‌دهد، در حالی که جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح در تدارک برنامه‌های اصلی خود و رونمایی از تاکتیک‌های شگفتی ساز برای روز‌های آینده هستند، امریکا در یک بن بست استراتژیک جنگی گرفتار شده و به اشکال مختلف از طریق واسطه‌ها برای پایان جنگ به التماس افتاده و از رژیم صهیونی خواسته است، راهی برای برون رفت از این جنگ پیدا کند. از این رو برخلاف، برخی حملات هوایی کور و عصبی جنگنده‌های دشمن، روند تحولات به سوی، ثبت یک شکست بزرگ و تاریخی برای امریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه سیر می‌کند. روز کوبیدن میخ نهایی بر تابوت متجاوزان فرا رسیده است. آینده باید به منطقه بدون امریکا و رژیم صهیونیستی سلام کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار