کد خبر: 1347837
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
برلین: به جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نخواهیم پیوست معاون صدراعظم آلمان اعلام کرد که برلین به جنگ افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران نخواهد پیوست.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری رویترز، «لارس کلینگبیل» (Lars Klingbeil)، وزیر دارایی و معاون صدراعظم آلمان امروز شنبه در سخنانی اعلام کرد که برلین به جنگ افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران نخواهد پیوست.

به گزارش مهر، معاون صدراعظم آلمان در این خصوص گفت که به شدت تردید دارد که تجاوز جاری «طبق قوانین بین المللی مشروع باشد.»

«لارس کلینگبیل» سپس گفت: آشکارا اعلام می‌کنم که این جنگ ما نیست و برلین در این جنگ شرکت نخواهد کرد. این موضوع، ما را به جهانی سوق می‌دهد که دیگر هیچ قانونی در آن وجود ندارد.

گفتنی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی از صبح روز نهم اسفند ماه بر خلاف منشور ملل متحد به خاک ایران تجاوز کردند، تهران نیز بر اساس قانون دفاع مشروع و متقابل، اهداف آمریکایی- صهیونیستی را هدف موشک‌های خود قرار داده است.

برچسب ها: برلین ، آمریکا ، اسرائیل
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار