کد خبر: 1346300
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵
کاهش دما و بارش‌های رگباری در راه تهران اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: آسمان تهران طی پنج روز آینده عمدتاً صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود، اما با عبور سامانه بارشی در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه، وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش محسوس دما به‌ویژه در نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.

جوان آنلاین: از اعلام روز سه شنبه اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان استان تهران طی پنج روز آینده صاف تا نیمه‌ابری و در برخی ساعات همراه با وزش باد خواهد بود. با این حال در بعضی ساعات روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (به‌ویژه سه‌شنبه شب تا صبح چهارشنبه) با عبور سامانه بارشی، افزایش ابر و در برخی ساعات رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید در سطح استان به‌ویژه نیمه شمالی مورد انتظار است.

به گزارش ایرنا، همچنین در ارتفاعات بالادست استان، بارش برف و کولاک و در مناطق مستعد، احتمال بارش تگرگ وجود دارد. همچنین در نیمه جنوبی و غربی استان تهران، در برخی ساعات وزش باد شدید تا بسیار شدید و خیزش گردوخاک پیش‌بینی شده است.

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: روز چهارشنبه کاهش محسوس دما در سطح استان رخ خواهد داد و روز پنجشنبه نیز افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، حداقل و حداکثر دمای شهر تهران در روز‌های آینده در بازه‌ای حدود ۸ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد نوسان خواهد داشت.

آسمان تهران در بیشتر روز‌ها صاف تا کمی ابری است، اما در برخی ساعات، به‌ویژه در بازه زمانی فعالیت سامانه بارشی، افزایش ابر، وزش باد و احتمال رگبار و رعدوبرق دور از انتظار نخواهد بود.

اداره کل هواشناسی استان تهران از شهروندان درخواست کرد تا ضمن توجه به هشدار‌های صادرشده، به‌ویژه در زمان وزش باد شدید و فعالیت سامانه بارشی، تمهیدات لازم را برای جلوگیری از خسارات احتمالی در نظر بگیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار