کد خبر: 1345550
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲
حمله دوباره آمریکا به شناوری در اقیانوس آرام؛ ۳ نفر کشته شدند آمریکا از حمله دوباره به یک شناور در اقیانوس آرام خبر داد و مدعی شد که این شناور حامل مواد مخدر بوده است.

جوان آنلاین: فرماندهی جنوبی آمریکا با تأیید حمله دوباره به یک شناور اعلام کرد که یک شناور در اقیانوس آرام را که ادعا می کرد، متعلق به افرادی بوده که در قاچاق مواد مخدر دست داشتند، هدف قرار داده است.

به گزارش مهر، این فرماندهی ادعا کرد: یک‌ کشتی وابسته به سازمان‌های تروریستی در شرق اقیانوس آرام را هدف قرار دادیم که در جریان آن سه تروریست کشته شدند.

بر اساس برآوردهای شبکه خبری سی بی اس نیوز، ارتش آمریکا طی ماه‌های اخیر و به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر، ده‌ها شناور را در سواحل آمریکای لاتین منهدم کرده است؛ عملیاتی که به کشته شدن بیش از ۱۰۰ نفر انجامیده است.

گروه‌های حقوق بشر، این عملیات‌های آمریکا را اعدام‌های فراقضایی و جنایت جنگی اعلام کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار