کد خبر: 1345020
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۴
روبیو: دیوانگی است که چین و آمریکا هیچ تعاملی با یکدیگر نداشته باشند وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با نخست وزیر مجارستان اعلام کرد: دیوانگی است که چین و آمریکا هیچ رابطه یا تعاملی با یکدیگر نداشته باشند.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری الجزیره، مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا امروز دوشنبه پس از دیدار با ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان در سخنانی ادعا کرد: به نفع ماست که جنگ بین روسیه و اوکراین پایان یابد و ما در این راستا تلاش می‌کنیم! ما تنها کسانی هستیم که موفق شده‌ایم دو طرف را پای میز مذاکره بیاوریم!

به گزارش مهر، وزیر خارجه آمریکا سپس مدعی شد: جنگ بین روسیه و اوکراین باید مدت‌ها پیش پایان می‌یافت و ما اکنون برای پایان دادن به آن تلاش می‌کنیم!

وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با نخست وزیر مجارستان ادامه داد: دیوانگی است که چین و آمریکا هیچ رابطه و تعاملی با یکدیگر نداشته باشند. معافیت از تحریم‌ها برای خرید نفت روسیه امکان‌پذیر است و رابطه شخصی بین رئیس جمهور ترامپ و نخست وزیر اوربان، به مجارستان این امکان را داد تا از تحریم‌ها معاف شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار