کد خبر: 1341462
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
توقف گفت‌وگوهای آمریکا و روسیه در خصوص موضوعات تنش‌زا معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: گفت‌وگوها با آمریکا در خصوص موضوعات تنش‌زا متوقف شده است.

جوان آنلاین: سرگئی ریابکوف در مصاحبه با تاس اعلام کرد گفت‌وگوها میان روسیه و آمریکا در خصوص موضوعات تنش‌زا متوقف شده است.

به گزارش مهر، او گفت: در نتیجه، ما ناگزیر هستیم قالب گفت‌وگوی خود با طرف آمریکایی را تغییر دهیم.

این دیپلمات روس با بیان اینکه ۲ دور نخست گفت‌وگوها میان آمریکا و روسیه در کشورهای ثالث برگزار شد، خاطرنشان کرد: سطح ارتباطات به طور طبیعی به سطح کاری کاهش یافته است. با این حال، این ارتباطات همچنان ادامه دارد.

سطح تنش بین مسکو و واشنگتن در دوره ریاست جمهوری جو بایدن به شدت افزایش یافت به طوری که دو طرف، یکدیگر را به جنگ هسته ای تهدید می کردند. پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ در کاخ سفید، روابط بهتر شده است.

باوجود بهبود روابط کاخ سفید و کرملین، موضوعات تنش‌زای زیادی بین دو طرف همچنان حل نشده باقی مانده است.

برچسب ها: روسیه ، امریکا ، اوکراین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار