کد خبر: 1340805
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
انسداد موقت محور چالوس از شمال به جنوب/ تأکید پلیس راه بر همراه داشتن تجهیزات زمستانی رئیس پلیس راه راهور فراجا از انسداد موقت محور چالوس در مسیر شمال به جنوب خبر داد و گفت: به دلیل شدت بارش برف و شرایط نامناسب جوی، این محور از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران تا اطلاع ثانوی مسدود شده است.

جوان آنلاین: سردار احمد کرمی‌اسد با اشاره به جزئیات آخرین وضعیت راه‌های کشور، افزود: این انسداد تا زمان ایمن‌سازی کامل مسیر و فراهم شدن شرایط لازم برای تردد ایمن مسافران ادامه خواهد داشت و بازگشایی محور، صرفاً پس از تأیید کارشناسان پلیس راه انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه طی روز‌های گذشته شاهد بارش گسترده برف و باران در اغلب نقاط کشور بوده‌ایم، اظهار کرد: هم‌اکنون بارش کاملاً زمستانی و شدید در ۱۶ استان کشور گزارش شده و تردد در محور‌های کوهستانی و برف‌گیر تنها با همراه داشتن زنجیر چرخ امکان‌پذیر است. در برخی مقاطع نیز به دلیل کولاک و مه غلیظ، تردد خودرو‌ها با کندی انجام می‌شود.

سردار کرمی‌اسد با اشاره به استان‌های درگیر بارش برف گفت: مسافرانی که قصد سفر به استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، مازندران، گیلان، تهران، زنجان، قزوین، همدان، البرز، لرستان و مرکزی و به طور کلی تردد در جاده‌های برون‌شهری را دارند، حتماً باید تجهیزات کامل زمستانی به همراه داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: با وجود بارش شدید برف در محور‌های برون شهری، خوشبختانه کمترین میزان راه‌ماندگی خودرو‌ها ثبت شده که این موضوع نشان‌دهنده رعایت توصیه‌ها و همراه داشتن زنجیر چرخ توسط رانندگان است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان با تأکید بر الزامات ایمنی سفر زمستانی، گفت: رانندگان پیش از حرکت، سیستم گرمایش و روشنایی خودرو را بررسی کنند، سوخت کافی در باک داشته باشند تا در صورت افزایش زمان سفر با مشکل مواجه نشوند و به دلیل لغزندگی معابر، با سرعت مطمئنه حرکت کرده و فاصله طولی مناسب با خودروی جلویی را رعایت کنند تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار