رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان فارس، گفت: در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته ۸۹ نفر در پیست اسکی سپیدان مصدوم شدند. جوان آنلاین: مسعود عابد اظهار کرد: در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته بارش برف در استان فارس بهانهای شد تا مردم به ویژه جوانان بازهم بازی موسوم به "تیوبسواری" را در مسیرهای پرشیب و کوهستانی این شهر رواج دهند؛ بازی که در اوج هیجان و لذت، همواره با فاجعه همراه شده است.
به گزارش تسنیم، وی از مصدومیت ۸۹ نفر در پی برف بازی در پیست اسکی سپیدان خبر داد و گفت: پس از معاینه همه مصدومان توسط تیمهای امدادی اورژانس، ۶۷ نفر به صورت سرپایی در محل درمان شدند.
رئیس اورژانس فارس ادامه داد: ۲۲ مصدوم به دلیل نیاز به مراقبتهای بیشتر، به بیمارستانها و مراکز درمانی انتقال یافتند.
عابد با تصریح بر اینکه روزهای تعطیل یک اتوبوس آمبولانس و یک آمبولانس در پیست اسکی سپیدان مستقر است تا در صورت وقوع حادثه، سرعت امدادرسانی افزایش یابد، خاطرنشان کرد: در صورت نیاز مصدومان احتمالی به مراقبتهای فوق تخصصی، بالگرد اورژانس در حالت آماده باش است تا به یاری مصدومان برسد.