کد خبر: 1335567
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳
برق هرات در پی بارش شدید برف همچنان وصل نشده است دفتر والی طالبان در غرب افغانستان اعلام کرد که برق وارداتی ترکمنستان به دلیل بارش شدید برق و یخبندان در مسیر شهرستان «رباط‌سنگی» قطع است و تیم‌های فنی برای رفع مشکل درحال کار هستند.

جوان آنلاین: دفتر والی حکومت طالبان در هرات با انتشار اطلاعیه‌ای اظهار داشت که خط وارداتی برق ترکمنستان به این ولایت حوالی ساعت ۳ بامداد قطع شده است.

به گزارش تسنیم، بر اساس این اطلاعیه، بارش شدید برف و یخبندان در گذرگاه «بغرچر» از شهرستان رباط سنگی علت اصلی این رویداد بوده است.

اطلاعیه افزود که تیم‌های فنی برای در محل هستند و تلاش‌ها برای رفع مشکل جریان دارد.

پیش‌تر، دفتر والی طالبان در هرات هشدار داده بود که به دلیل شرایط نامساعد جوی، تردد وسایط نقلیه سنگین در مسیر هرات–تورغندی، به‌ویژه در بخش بغرچر، با مشکل روبه‌رو شده است.

بیش از ۷۰ درصد برق افغانستان از کشور‌های همسایه از جمله ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان و ایران تامین می‌شود.

قطع یا اختلال در مسیر‌های انتقال برق، به‌ویژه در فصل زمستان، همواره چالش جدی برای شهر‌های بزرگ از جمله هرات به شمار می‌رود و زندگی روزمره شهروندان و فعالیت‌های اقتصادی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

برچسب ها: افغانستان ، قطعی برق ، برف
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار