کد خبر: 1335281
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
رئیس پارلمان لبنان: حملات اسرائیل پیامی به کنفرانس پاریس است «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان گفت: حملات اسرائیل [به جنوب و شرق کشورمان]پیامی به کنفرانس پاریس برای حمایت از ارتش لبنان و ادای احترام به نشست کمیته مکانیزم است که روز جمعه برگزار می‌شود.

جوان آنلاین:به نقل از شبکه الجزیره، رژیم صهیونیستی در دور تازه تجاوزات علیه لبنان، ارتفاعات بودای و الهرمل در البقاع واقع در شرق لبنان و نیز ارتفاعات الجبور، القطرانی، الریحان و وادی القصیر دیر سریان در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

به گزارش ایرنا، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است که در این حملات یک اردوگاه نظامی و چند ساختمان نظامی حزب‌الله در مناطق مختلف در لبنان هدف قرار گرفت.

رژیم صهیونیستی همچنین اطراف شهرک الطیبه در جنوب لبنان را هدف حمله پهپادی قرار داد و ارتش این رژیم مدعی شد که یکی از نیرو‌های حزب‌الله را هدف قرار داده است.

این تجاوزات رژیم صهیونیستی در حالی است که پاریس پایتخت فرانسه میزبان نشست دیپلماتیک با هدف آماده‌سازی زمینه برگزاری کنفرانس حمایت از ارتش لبنان است که احتمالا در ژانویه سال آینده برگزار خواهد شد.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از ۲ ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجی‌گری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد، اما هزاران بار آن را نقض کرده است.

بر اساس توافق آتش بس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند، ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی علاوه بر حملات روزانه به خاک لبنان، نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار