کد خبر: 1334872
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
عراق: عامل خطرناک داعش در بازگشت از یک کشور همسایه دستگیر شد سرویس امنیت ملی عراق اعلام کرد با موفقیت یکی از سرکردگان سازمان تروریستی داعش را پس از بازگشت از یک کشور همسایه، در عملیاتی اطلاعاتی دستگیر کرده است.

جوان آنلاین: سرویس امنیت ملی عراق، امروز با صدور بیانیه‌ای که آن را در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) منتشر کرده است، اعلام کرد یکی از سرکردگان سازمان تروریستی داعش را پس از بازگشت از یک کشور همسایه و در یک عملیات اطلاعاتی که ۱۰ ماه به طول انجامید، دستگیر کرده است.

به گزارش ایرنا، در ادامه بیانیه آمده است: فرد دستگیر شده یک عنصر پرخطر است که فعالیت تروریستی خود را در سال ۲۰۰۴، در سازمان القاعده در بغداد با نام مستعار «ابوعلیا» آغاز کرد. او در تهیه مواد منفجره تخصص داشت و رهبری یک گروه متشکل از پنج عنصر را برای انجام عملیات جنایت‌آمیز بر عهده داشت.

این بیانیه می‌افزاید: تحقیقات نشان داد که این تروریست مسئول اتصال دستگاه‌های انفجاری به تلفن‌های همراه بوده و بیش از ۱۰۰ دستگاه انفجاری را تحویل داده است. او همچنین مستقیما در انجام عملیات هدف قرار دادن مناطق مختلف بغداد دست داشته و تخصص حرفه‌ای در بمب‌گذاری‌های همزمان برای هدف قرار دادن تیم‌های نجات و نیرو‌های امنیتی دارد.

سرویس امنیت ملی عراق ادامه داد: پس از عملیات آزادسازی، پیش از آنکه او پس از فروپاشی داعش به خارج از عراق فرار کند، به استان‌های صلاح الدین و کرکوک نقل مکان کرد و لقب خود را به «ابو مصطفی» تغییر داد تا سمت مسئول ارتباطات را بر عهده بگیرد و بر آماده‌سازی و رمزگذاری سیستم‌های ارتباطی نظارت کند.

در پایان بیانیه تأکید شده است، دستگیری عنصر مذکور وابسته به داعش، «ضربه جدیدی به تروریسم وارد کرده است که این تلاش‌های پیشگیرانه مداوم نیرو‌های امنیتی عراق در تعقیب باقی مانده‌ها و هسته‌های سازمان‌های تروریستی را نشان می‌دهد.»

در همین رابطه، «بهاء النوری» نماینده پارلمان عراق خواستار همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی برای ریشه کنی تروریسم شد و گفت خطر آن محدود به این کشور نیست، بلکه امنیت و ثبات کل منطقه را تهدید می‌کند.

النوری تصریح کرد گروه‌های تروریستی با وجود شکست نظامی، همچنان از طریق شبکه‌های مخفی و حمایت مالی خارجی فعال هستند.

 نیرو‌های عراقی از طریق سلسله حملات هوایی علیه تونل‌ها و مخفیگاه‌های عناصر گروه تروریستی داعش به علاوه حملات و عملیات بازرسی مستمر در مناطق صعب العبور و دور دست در استان‌های مختلف در تلاش هستند تا کنترل امور را در مواجهه با این تروریست‌ها به دست گیرند و مانع از حملات آنها به روستا‌ها و یا انجام کمین علیه نیرو‌های امنیتی شوند.

بر اساس گزارش ها، بقایای نیرو‌های تروریستی داعش در مخفیگاه‌هایی واقع در مناطق ناهموار و صعب العبور بین استان‌ها به ویژه در پنج استان نینوا، دیاله، کرکوک، صلاح الدین و الانبار و همچنین در مناطقی از مرز‌های استان‌های کرکوک و سلیمانیه مانند دره زغیتون، وادی الشای، کوه‌های یونس و دره حوران حضور دارند.

برچسب ها: عراق ، داعش ، تروریسم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار