کد خبر: 1332490
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
چراغ سبز ترامپ به خودرو‌های «کی» برای ورود به بازار آمریکا دونالد ترامپ، اعلام کرد آمریکا از خودروسازان خارجی برای تولید و فروش خودرو‌های کوچک «کی» در این کشور استقبال خواهد کرد.

جوان آنلاین: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که ظاهرا شیفته خودرو‌های کوچک «کی» (Kei) در سفر اخیرش به ژاپن، شده با وجود نگرانی‌هایی مبنی بر کوچک و کند بودن بیش از حد این خودرو‌ها برای رانندگی در جاده‌های آمریکا، راه را برای تولید و فروش آنها در آمریکا هموار کرده است.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، روز چهارشنبه در کاخ سفید، در حالیکه برنامه‌هایش را برای کاهش استاندارد‌های سختگیرانه مصرف سوخت دوران بایدن، تشریح می‌کرد، به خبرنگاران گفت: خودرو‌های «کی» خیلی کوچک و بامزه هستند؛ اما ما اجازه نداریم آنها را در این کشور تولید کنیم ما این خودرو‌ها را تایید می‌کنیم. ترامپ، افزود به «شان دافی»، وزیر حمل ونقل آمریکا، اختیار تایید تولید را داده است.

با این حال، اگرچه این خودرو‌های فوق جمع وجور در آسیا بسیار محبوب هستند، اما در حال حاضر استاندارد‌های فدرال برای خودرو‌های جدید در آمریکا را رعایت نمی‌کنند.

نگرانی اصلی این است که این خودرو‌های کوچک برای رانندگی در میان کامیون‌ها و شاسی بلند‌های غول‌پیکری که در جاده‌های آمریکا هستند، بسیار کوچک، کند و ضعیف هستند.

خودرو‌های «کی» که برای جاده‌های باریک با قیمت مناسب متناسب با اندازه‌شان طراحی شده‌اند، حدود یک سوم از کل فروش خودرو‌های جدید در ژاپن را تشکیل می‌دهند.

پذیرش ظاهری خودرو‌های «کی» توسط ترامپ، جدیدترین نمونه از استفاده از خودرو‌های سواری به عنوان یک ابزار چانه‌زنی ژئوپلیتیکی میان آمریکا و ژاپن است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، خودرو‌های سواری در اوایل سال جاری، موضوع اصلی مذاکرات تجاری آمریکا و ژاپن بودند، اما پس از آنکه ژاپن ایده واردات و فروش خودرو‌های آمریکایی را مطرح کرد، به اهرم مفیدی تبدیل شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار