کد خبر: 1332329
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷
پلیس بین‌الملل فراجا ۲ متهم قتل را به کشورشان مسترد کرد رئیس پلیس بین‌الملل فراجا، اعلام کرد که دو متهم خارجیِ پرونده ربایش و قتل پس از شناسایی و دستگیری در ایران، با هماهنگی اینترپل به کشورشان مسترد شدند.

جوان آنلاین: سرهنگ نقی محمودی، رئیس پلیس بین‌الملل فراجا اظهار داشت: براساس اعلام مرجع قضایی، دو نفر از اتباع خارجیِ متهم به قتل تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند.

وی گفت: متهمان پس از ربایش و قتل فردی در یکی از کشورهای همسایه، متواری و ابتدا یکی از افراد به‌صورت قانونی و سپس متهم دوم به‌صورت غیرمجاز وارد کشورمان ایران می‌شوند.

رئیس پلیس بین‌الملل فراجا خاطرنشان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های سازمان اینترپل و هماهنگی‌های لازم با مراجع مربوطه داخلی و خارجی، ضمن دریافت اعلان قرمز این دو متهم از طریق سازمان جهانی اینترپل، شناسایی محل اختفای این اشخاص به‌صورت ویژه در کشورمان در دستور کار قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: برابر پیگیری‌های مستمر و اقدامات فنی و پلیسیِ به‌عمل‌آمده، متهمان در مخفیگاهی شناسایی، دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

محمودی با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه صورت‌گرفته در پلیس بین‌الملل فراجا تصریح کرد: به موازات اقدامات بین‌المللی، در نهایت با بهره‌گیری از توان دیپلماسی انتظامی، متهمان شناسایی‌شده در معیت عوامل انتظامی به کشورشان مسترد و تحویل مراجع مربوطه شدند.

برچسب ها: پلیس ، فراجا ، اینترپل
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار