کد خبر: 1332032
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۰
ازسرگیری مذاکرات پاکستان و افغانستان؛ این بار به میزبانی ریاض برخی منابع پاکستانی از آغاز دور جدید مذاکرات تنش زدایی با طالبان افغانستان به میانجی‌گری عربستان سعودی خبر دادند و این گزارش‌ها حکایت از سفر هیات‌های دو کشور به ریاض است.

جوان آنلاین: رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند که یک هیات از طالبان افغانستان برای حضور در مذاکرات تنش زدایی به میانجی‌گری عربستان سعودی وارد ریاض پایتخت این کشور شده است.

منابع آگاه گفتند: یک هیات پاکستانی نیز همزمان به عربستان سعودی سفر کرده است. گفت‌و‌گو بین کابل و اسلام‌آباد با پادرمیانی ریاض از سر گرفته شده است.

به گفته این منابع، هیات طالبان شامل انس حقانی عضو کمیسیون سیاسی حکومت سرپرست افغانستان، رحمت اله نجیب معاون وزیر کشور و عبدالقهار بلخی سخنگوی وزارت امور خارجه است.

خراسان دایری نیز به نقل از منابع موثق در کابل گزارش داد که ازسرگیری مذاکرات پاکستان و طالبان افغانستان تایید شده و گروهی از مسئولان دو کشور در ریاض به سر می‌برند.

به گزارش دوشنبه شب خبرنگار ایرنا، پس از درگیری‌های خونین و بی سابقه پاکستان و طالبان افغانستان در ۱۹ مهر امسال، آتش‌بس موقت بین آنان برقرار شد و سپس آنان ۳ دور مذاکرات برگزار کردند.

سومین دور مذاکرات کابل و اسلام‌آباد روز ۱۵ آبان ماه امسال در استانبول برگزار شد و علی رغم تداوم سه روزه این نشست‌ها، طرفین ضمن اعتراف به بی نتیجه بودن آن، هر کدام دیگری را مقصر شکست مذاکرات دانست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار