کد خبر: 1329277
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز :
دانشگاه آزاد آماده سرمایه‌گذاری روی هر محصول فناورانه‌ای است که مشکلی از کشور حل کند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت : این دانشگاه آمادگی دارد روی هر محصول یا ایده فناورانه چه داخل دانشگاه و چه بیرون از آنسرمایه‌گذاری کند.

حسین کلانتری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی البرز رویکردی کاملاً مسئله‌محور در حمایت از پژوهش و فناوری دارد، گفت: اگر کسی محصول فناوری‌ای دارد که واقعاً بتواند یک مشکل از کشور یا استان را حل کند، ما آماده سرمایه‌گذاری هستیم. فرقی نمی‌کند این محصول در داخل دانشگاه شکل گرفته باشد یا خارج از آن؛ مهم خروجی و اثر آن است.

وی در توضیح این آمادگی افزود: امروز در جلسه‌ای، یکی از بانوان پژوهشگر اعلام کرد نرم‌افزاری طراحی کرده که می‌تواند بخشی از چالش آب استان را برطرف کند. ما همان‌جا اعلام کردیم هر میزان سرمایه لازم باشد برای تکمیل این محصول، دانشگاه آزاد پشتیبانی خواهد کرد. این سیاست ماست؛ هرجا ایده‌ای بتواند معضلی را حل کند، پای کار می‌ایستیم.

رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به نمونه‌های موفق اجرای این رویکرد، گفت: در حوزه پسماندهای الکترونیکی، مجموعه ما در مهرشهر اقدام بزرگی انجام داده است. آنچه قبلاً در سطل‌های زباله الکترونیکی دور ریخته می‌شد، اکنون در دانشگاه تبدیل به محصول ارزشمند می‌شود. از بردهای الکترونیکی طلا، نقره و فلزات گران‌بها استخراج می‌شود و این کار کاملاً علمی، اقتصادی و پایدار است.

وی افزود: در حوزه کشاورزی نیز فعالیت‌های جدی انجام شده و تیم‌های دانشگاهی در زمینه تولید سبزیجات و محصولات نوین پیشرو هستند. بسیاری از این دستاوردها که در جشنواره‌های استانی دیده می‌شوند، نتیجه بررسی دقیق و سپس ورود دانشگاه به مرحله سرمایه‌گذاری است.

 

برچسب ها: البرز ، کرج ، دانشگاه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار