کد خبر: 1329226
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
۳ مأموریت نیروهای بین‌المللی در غزه از زبان مقام مصری وزیر خارجه مصر به سه مأموریت نیروهای بین المللی که قرار است در نوار غزه مستقر شوند اشاره کرد.

جوان آنلاین: بدرعبدالعاطی وزیر خارجه مصر در گفتگو با یک شبکه ترک زبان تاکید کرد که مأموریت نیروهای بین المللی در نوار غزه نظارت بر اجرای آتش بس، ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و زمینه سازی برای آغاز مرحله بازسازی خواهد بود.

وی اضافه کرد: ما در نهایت می‌خواهیم به یک چشم انداز سیاسی در راستای تشکیل کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ به مرکزیت قدس شرقی برسیم.

عبدالعاطی بیان کرد: مراحل بعدی آتش بس یعنی تشکیل کمیته فلسطینی برای اداره نوار غزه به صورت موقت باید اجرا شود.

این در حالی است که برخی کشورهای منطقه مخالفت خود را با اعزام نیرو به نوار غزه به دلیل مبهم بودن ساختار و عملکرد این نیروها اعلام کرده‌اند. با این وجود وزیر دفاع اندونزی روز گذشته اعلام کرد این کشور، آماده است برای حفاظت از صلح در غزه، تا ۲۰ هزار نیرو به این منطقه اعزام کند.

برچسب ها: غزه ، مصر ، جنگ غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار