کد خبر: 1329116
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
درگیری شدید نیروهای پشتیبانی سریع با ارتش سودان در کردوان یک منبع وابسته به ارتش سودان گفت: ارتش به منظور تسلط بر مناطق بیشتری در ایالت کردوان اقدام به اعزام گسترده نیرو به این منطقه کرده است.

جوان آنلاین: ارتش سودان از اعزام گسترده نیرو به کردوان خبر داد.

یک منبع وابسته به ارتش سودان به الجزیره گفت: ارتش به منظور تسلط بر مناطق بیشتری در کردوان اقدام به اعزام گسترده نیرو به این منطقه کرده است.

این منبع نظامی تاکید کرد: ما در حال درگیری های شدید علیه نیروهای پشتیبانی سریع در برخی شهرهای کردوان هستیم.

منبع نظامی مذکور از تسلط ارتش بر منطقه کازقیل و برخی مناطق دیگر در کردوان شمالی خبر داد.

گفتنی است که سودان، از آوریل ۲۰۲۳ صحنه درگیری خونین میان ارتش و نیروهای «پشتیبانی سریع» بوده است؛ جنگی که زندگی میلیون‌ها انسان را تهدید کرده و با وجود ابعاد انسانی و فاجعه‌بارش، برای مدت‌ها از تیتر اخبار جهانی غایب بوده است.

بحران سودان تنها به مرگ و آوارگی محدود نمی‌شود. اقتصاد کشور فروپاشیده، خدمات بهداشتی و آموزشی متوقف شده و مردم با کمبود شدید مواد غذایی و دارو روبه‌رو هستند. سازمان‌های بین‌المللی، این وضعیت را به عنوان یکی از بزرگترین بحران‌های انسانی ثبت کرده‌اند و آن را در سطح «بزرگ‌ترین فاجعه انسانی مدرن» توصیف کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار