جوان آنلاین: خبرگزاری رویترز گزارش داد: انتظار میرود امروز (دوشنبه) حدود ۲۵۰ اسیر فلسطینی که به حبس ابد محکوم شده بودند، از زندانهای رژیم صهیونیستی آزاد شده و به کرانه باختری، قدس و تعدادی نیز به خارج از سرزمینهای اشغالی منتقل شوند.
در همین زمینه، منابع محلی در نوار غزه اعلام کردند که ۱۷۱۶ فلسطینی از جمله بازداشتشدگان و افراد اسیر در جریان درگیریهای اخیر، امروز از منطقه غزه آزاد شده و در مجمع پزشکی ناصر در این منطقه تحویل داده خواهند شد.
این تحولات در چارچوب اجرای مرحله نخست از توافق آتشبس و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت فلسطین صورت میگیرد که با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا حاصل شده است.
بر اساس توافق یادشده، آزادی متقابل اسرا و زندانیان انجام خواهد شد و همزمان با آن، ورود کمکهای بشردوستانه و آغاز اقدامات بازسازی در غزه نیز در دستور کار قرار دارد.