کد خبر: 1322297
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵
مجلس هفته بعد جلسه‌ای درباره هوش مصنوعی خواهد داشت رئیس مجلس اعلام کرد: هفته آینده درباره ابعاد مختلف موضوع هوش مصنوعی، توضیحات لازم ارائه می‌شود تا نمایندگان آمادگی بیشتری درباره بررسی طرح مربوط به این موضوع داشته باشند.

جوان آنلاین: محمدرضا صباغیان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۱۶ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره طرح ملی هوش مصنوعی، گفت: هوش مصنوعی موضوع جدیدی است که دنیا در حال کار روی آن است.

نماینده مردم بافق در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از آنجایی که کشور ما اسلامی و فرهنگ ما دینی است، سوالم این است که آیا درباره این قانون نیازی به ورود به مباحث دینی وجود دارد یا خیر؟

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این نماینده، گفت: تاکنون حدود ۶۰۰ پیشنهاد درباره طرح ملی هوش مصنوعی از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی ثبت شده است.

وی ادامه داد: قرار بود صبح امروز جلسه‌ای درباره موضوع هوش مصنوعی داشته باشیم که فرصت نشد، اما یکشنبه هفته آینده و در یک ساعت ابتدای جلسه درباره ابعاد مختلف موضوع هوش مصنوعی، توضیحات لازم ارائه می‌شود تا همکاران با آمادگی و توجه بیشتری نسبت به موضوع در جلسات حضور پیدا کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار