کد خبر: 1321198
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در اطلاعیه‌ای از نمازگزاران جمعه دعوت کرد
جمعه؛ اعلام خشم ملت ایران از جنایات رژیم صهیونی در حمله به کاروان صمود در کشور شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در اطلاعیه‌ای از نمازگزاران جمعه این هفته در سراسر کشور دعوت کرد ضمن اعلام پشتیبانی و حمایت از حرکت آزادگان کاروان صمود و محکومیت حمله وحشیانه به این کاروان خشم و انزجار خود را از باند جنایتکار صهیونی با فریاد‌های مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا اعلام کنند.

جوان آنلاین:شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در اطلاعیه‌ای از نمازگزاران جمعه این هفته در سراسر کشور دعوت کرد ضمن اعلام پشتیبانی و حمایت از حرکت آزادگان کاروان صمود و محکومیت حمله وحشیانه به این کاروان خشم و انزجار خود را از باند جنایتکار صهیونی با فریاد‌های مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا اعلام کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

کاروان صمود نماد ایستادگی ملت‌های آزاده در برابر ظلم و جنایت و حرکتی شجاعانه در حمایت از فلسطین و مقابله با محاصره غیر انسانی مردم مظلوم غزه است.

رژیم حیوان صفت و کثیف صهیونیستی با حمله به مردم صلح طلب و عدالت جو ماهیت منحوس خود را بیش از پیش نمایان ساخت.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور ضمن حمایت از این حرکت انسانی و محکومیت رژیم کودک کش صهیونیستی از نمازگزاران جمعه این هفته در سراسر کشور دعوت کرد ضمن اعلام پشتیبانی و حمایت از حرکت آزادگان کاروان صمود و محکومیت حمله وحشیانه به این کاروان خشم و انزجار خود را از باند جنایتکار صهیونی با فریاد‌های مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا اعلام نمایند.»

برچسب ها: جنایت ، اسرائیل ، حمله
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار