کد خبر: 1320008
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
بیش از هزار و دویست  ویژه‌ برنامه‌ هفته دفاع مقدس فرمانده سپاه استان قزوین: بیش از هزار و دویست عنوان ویژه‌برنامه‌ بمناسبت هفته دفاع مقدس در نظر گرفته شده است.
مسعود زارع
به گزارش مسعود زارع خبرنگار جوان آنلاین ،فرمانده سپاه استان قزوین با اشاره به ویژه‌برنامه‌های هفته دفاع مقدس اعلام کرد: بیش از هزار و دویست عنوان برنامه از سطح پایگاه‌ها و نواحی تا ستاد سپاه با مشارکت مردم در استان قزوین طراحی شده است. ۲۹ برنامه محوری در نظر گرفته شده که یکی از مهم‌ترین آنها همین دیدار فرماندهان با نماینده ولی‌فقیه در استان است.
 
 بازسازی عملیات محرم
 
سردار رفیعی آتانی به یکی از برنامه‌های مهم اشاره کرد و گفت: بازسازی عملیات محرم در محل استقرار تیپ قزوین طراحی شده است. این عملیات نخستین فرماندهی شهید آقا مهدی زین‌الدین و از نقاط درخشان تاریخ دفاع مقدس است. 
 
وی با یادآوری نقش فرماندهان قزوینی همچون سردار عبدالله عراقی، شهید احمد الله‌یاری و شهید رضا حسن‌پور افزود: تدبیر و تجربه فرماندهان قزوینی موجب شد تیپ ۱۷ علی بن ابیطالب(ع) در این عملیات از تلفات سنگین نجات یابد.
 
 اهمیت روایتگری برای نسل جوان
 
وی خاطرنشان کرد: برای بازسازی عملیات محرم پیش‌بینی شده دانش‌آموزان و دانشجویان با اتوبوس‌های واحد به محل اعزام شوند و راویان دفاع مقدس به بازگویی خاطرات بپردازند. بیش از ۸۰۰ نقطه در استان قزوین، عمدتاً مراکز آموزشی و دانشگاهی، میزبان روایتگری دفاع مقدس خواهند بود.
 
 تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران
 
فرمانده سپاه استان افزود: در طول هفته دفاع مقدس برنامه‌های مختلفی برای سرکشی و تجلیل از خانواده‌های شهدا، جانبازان و بازنشستگان سپاه و بسیج برگزار خواهد شد و این اقدامات با همکاری ارتش و نیروی انتظامی انجام می‌شود.
 
سردار رفیعی آتانی تأکید کرد: دستاورد بزرگ ملت ایران در دو دفاع مقدس، چه ۸ ساله و چه ۱۲ روزه، این بود که دشمنان با همان انگیزه‌های سابق به میدان آمدند اما به دلیل محاسبه غلط درباره ملت ایران شکست خوردند.
 
سردار رفیعی آتانی در پایان عنوان کرد: آنچه در اختیار ماست جان ماست و آن را با افتخار فدای رهبری عزیز و ملت بزرگ ایران خواهیم کرد.
 
 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار