به گزارش مسعود زارع خبرنگار جوان آنلاین، کیومرث سبزی، ضمن ابراز رضایت از پیشرفت صورت گرفته در پروژه های صنعت آب و فاضلاب استان قزوین، بر اجرا و اتمام هر چه سریعتر پروژه های نیمه تمام آب و فاضلاب استان تاکید کرد.
وی همچنین ضمن بازدید از دو پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر آبیک و تامین آب آشامیدنی شهر مهرگان و نیز پروژه خط انتقال آب سد طالقان به مهرگان و قزوین، خواستار هماهنگی بیش از پیش دستگاه های مرتبط ملی و استانی برای تامین اعتبار این پروژه ها شد.
در ابتدای این بازدید، رییس شورای هماهنگی صنعت آب و برق استان قزوین و مدیر عامل شرکت آبفای این استان گزارشی از وضعیت سیمای آب و برق استان قزوین ارائه داد و خاطر نشان کرد که تلاش های مضاعفی برای تامین آب اضطراری مورد نیاز شهروندان و روستانشینان صورت گرفته و تنش آبی تابستان جاری تاکنون با همکاری مردمی، مدیریت و کنترل شده است.
داراب بیرنوندی همچنین اجرای پروژه های عظیمی چون انتقال آب طالقان را به عنوان راهکار بلند مدت تامین آب شهروندان استان دانست که می تواند پاسخگوی مطالبات و دغدغه های مردم باشد.