کد خبر: 1311784
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
واکنش فرانسه به تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه فرانسه طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد و آن را ناقض قوانین بین‌المللی و تهدیدی علیه ثبات منطقه‌ای خواند.

جوان آنلاین: ژان نوئل بارو وزیر خارجه فرانسه جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: فرانسه طرح دولت اسرائیل برای آماده شدن به منظور اشغال کامل غزه را بشدت محکوم می‌کند. چنین عملیاتی بدون آنکه امکان آزادی اسرا، خلع سلاح حماس و تسلیم آن را فراهم کند، وضعیت فاجعه‌بار موجود را تشدید می‌کند.

همچنین وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: چنین اقداماتی مصداق نقض بیشتر قوانین بین‌المللی است و منجر به بن‌بست کامل می‌شود.

این وزارتخانه افزود: این اقدامات آرمان‌های مشروع فلسطینی‌ها برای زندگی در صلح در چارچوب یک کشور پایدار، مستقل و یکپارچه را تضعیف کرده و تهدیدی علیه ثبات منطقه ایجاد می‌کند.

کابینه امنیتی اسرائیل ۱۶ مرداد ماه پیشنهاد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم برای اشغال نوار غزه را تصویب کرد.

آمریکا از زمان آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه در اکتبر ۲۰۲۳، حمایت بی‌قید و شرطی از اسرائیل داشته و میلیاردها دلار به به این رژیم اختصاص داده و همچنین تلاش‌ها در سازمان ملل و سایر مجامع بین‌المللی برای پایان دادن به این درگیری را مسدود کرده است.

تحلیلگران و کارشناسان می‌گویند اسرائیل بدون حمایت واشنگتن قادر به پیشبرد طرح خود برای اشغال کامل نوار غزه نخواهد بود.

تصمیم رژیم متجاوز اسرائیل برای اشغال غزه با اعتراض گسترده ای در سطح جهان روبرو شده است و شماری از کشورها، مقامات و نهادهای بین المللی و حقوق بشری در موضعگیری های خود بر لزوم توقف جنگ علیه نوار غزه و برقراری آتش بس تاکید کرده اند.

برچسب ها: فرانسه ، اسرائیل ، جنگ غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار