مرتضی شریف کاظمی با اشاره به اینکه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری فردیس، طبق روال قانونی و در زودتر از موعد تعیین شده، در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه آماده و به اعضای شورای اسلامی شهر فردیس ارائه گردید، اظهارداشت این اقدام در چارچوب قوانین مالی و به منظور شفافسازی عملکرد بودجهای شهرداری صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: لایحه تفریغ بودجه ۱۴۰۳ شهرداری فردیس ۴۱،۳۶۴،۰۰۸،۵۱۷ هزار ریال به اتفاق آراء به تصویب شورای اسلامی شهر رسید.
شریف کاظمی ادامه داد: میزان جذب درآمد شهرداری فردیس در سال گذشته ۱۰۲ درصد به صورت نقدی و تهاتری بوده است؛ این رقم بر اساس قانون با توجه به آمار عملکرد شهرداری تا ۱۵ اردیبهشت است.
همچنین شایان ذکر است اعضای شورای اسلامی شهر فردیس از مجموعه شهرداری این شهر به دلیل ارائه به موقع گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۳، تقدیر و تشکر کردند.