به گزارش جوان آنلاین : عادل مصدقی مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان گلستان در آیین تکریم و تقدیر از بازنشستگان اداره کل با حضور مدیر صندوق بازنشستگی کشوری و فرماندهی نیروی دریایی ارتش در استان، اظهارداشت: در سال گذشته نیز 2.4 همت از اعتبارات ملی و استانی و مجوزهای مناقصات تبدیل به قراردادهای اجرایی در بخش های مختلف بهسازی و روکش آسفالت و ایمن سازی راهها و ناوگان راهداری و اقدامات زیرساختی در بخش های حمل و نقل مسافری و باری و ترانزیتی شده است.
به گفته وی، بعنوان نمونه از این پروژه ها می توان به پل بایلر در محور گنبد- کلاله که با 100 میلیارد تومان در حال اجراست و روشنایی نقطه ای و طولی در محور آزادشهر –مینودشت و رفع 95 نقطه پرتصادف نام برد.
وی این اقدامات را نتیجه تلاش شبانه روزی همکاران بازنشسته و شاغل در اداره کل بیان کرد و افزود: با توجه به این اقدامات و حجم گسترده فعالیت های مجموعه؛ تکریم و تقدیر از بازنشستگان جزو وظایف سازمانی و کاری اخلاقی و انسانی است.
مصدقی از بازنشستگان بعنوان گنجینه های ارزشمند سازمانی و نظام و استان نام برد و گفت: انتقال تجربه و دانش آنان به نسل جوان و نقش مهم آنها در توسعه و پیشرفت جامعه قابل تقدیر است.
به گفته وی، اداره کل و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از هر گونه حمایت های مادی و معنوی در جهت نیازها و تکریم و ارتقای کیفیت زندگی این عزیزان دریغ نمی کند چرا که انتقال دانش و تجربه آنها اثرات زیادی در اهداف سازمانی و توسعه اقتصادی اجتماعی جامعه دارد.