کد خبر: 1307201
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
استاندار البرز:
شهرداران البرز برای کاهش تصادفات شهری پاسخگو خواهند بود نماینده عالی دولت در استان البرز در نشست شورای ترافیک استان از ممنوعیت عبور و مرور وسایل نقلیه سنگین در محور کرج – قزوین طی سه ماه آینده خبر داد و تأکید کرد شهرداران موظفند با رفع نقاط حادثه‌خیز، آمار تلفات درون‌شهری را به‌طور محسوس کاهش دهند.

مجتبی عبداللهی در این نشست که  در سالن جلسات شهدای دولت استانداری برگزار شد، گفت: تا سه ماه دیگر هیچ کامیون سنگینی حق تردد در مسیر کرج به قزوین را ندارد و همه باید از آزادراه غدیر استفاده کنند. اگر خودرویی سرپیچی کند، شخصاً مسؤول مربوطه را برکنار و به مراجع قضایی معرفی می‌کنم.
استاندار افزود که تکمیل روشنایی، مخابرات و سامانه‌های ایمنی آزادراه غدیر حداکثر ظرف یک ماه آینده به پایان می‌رسد و پس از آن، ممنوعیت تردد در محور قدیم اجرایی خواهد شد. کامیون‌هایی که صرفاً در شهرک‌های صنعتی استان البرز بارگیری و تخلیه می‌کنند از این طرح مستثنا خواهند بود.
بسیج ناوگان کارخانه‌ها برای اربعین
به‌گفته عبداللهی، طبق دستور شورای امنیت ملی و برای تسهیل بازگشت زائران اربعین، تمامی اتوبوس ها باید در اختیار اداره کل راهداری قرار گیرند و انتقال زائران عتبات عالیات امسال مأموریتی ویژه است و قصور در تأمین ناوگان قابل پذیرش نیست.
دوربین‌گذاری و رفع نقاط حادثه‌خیز؛ معیار اصلی ارزیابی شهرداران
استاندار البرز تصریح کرد: از این پس عملکرد شهرداران بر اساس کاهش تلفات ترافیکی سنجیده می‌شود. رفع نقاط پرخطر و نصب دوربین‌های نظارتی، تکلیف قانونی شهرداری‌هاست و باید گزارش پیشرفت آن در نشست بعدی ارائه شود.
در همین راستا پلیس راهور موظف شد فهرست نقاط پرتصادف را به‌روزرسانی کرده و شهرداری‌ها نیز بودجه و جدول زمان‌بندی افزایش دوربین‌ها را اعلام کنند.
پروژه‌های عمرانی و سناریوهای مدیریت بحران
استاندار با اشاره به پیشرفت قطعه مهستان – طالقان و اتصال کمربند غربی کرج به آزادراه غدیر گفت: پیمانکار جدید تونل طالقان انتخاب شده و انتظار داریم کار به‌سرعت پیش برود.
وی همچنین از دستگاه‌های اجرایی خواست برای حوادث غیرمترقبه، سناریوهای مسیرهای جایگزین را تدوین و در جلسه فوق‌العاده شورای ترافیک ارائه کنند.
بهسازی معابر و پل‌های عابر پیاده
عبداللهی وضعیت برخی پل‌های عابر پیاده و روشنایی معابر را «نامطلوب» خواند و از شهرداری کرج و فردیس به صورت ویژه خواست تا پایان تابستان همه پله‌های برقی را تعمیر، تبلیغات مزاحم را جمع‌آوری و نقاط بی‌دفاع شهری را ایمن‌سازی کند چراکه می‌خواهیم شهروند ۶۰ ساله هم بدون ترس از پله عابر استفاده کند.
وی همچنین با گلایه از موقعیت مکانی ترمینال شهید کلانتری از شهرداری و اداره کل راهداری خواست تا هر چه سریع تر نسبت به جا به جایی این مکان اقدام کنند.

برچسب ها: البرز ، کرج ، استانداری
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار