به گزارش مژده ایزدی خبرنگار جوان آنلاین،با افزایش میزان آلایندهها، بدن نمیتواند با این اثرات مبارزه کند و ساختمان و عملکرد سلولهای بدن توسط رادیکالهای آزاد تخریب میشود.
در مواقع آلودگی هوا، در طبخ و فرآوری غذاها از روغنهای گیاهی استفاده شود.
سیب درختی دفع سرب را از بدن تسهیل می کند.
روزانه از شیر و مواد لبنی کم چرب مثل ماست و پنیر به مقدارکافی مصرف شود.
افزایش مصرف روزانه منابع غذایی مانند آب و مایعات، فیبرها، برخی ویتامینها، املاح و مواد آنتیاکسیدان در کاهش اثرات آلودگی هوا بر بدن نقش به سزایی دارد.
از مصرف فراوری شده نظیر سوسیس، کالباس و کنسروها به دلیل داشتن مواد شیمیایی افزودنی و نگهدارنده در شرایط آلودگی هوا پرهیز شود.