کد خبر: 1306669
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۶
رئیس پلیس راهنمایی ورانندگی گلستان خبرداد:
اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای دارای چراغ های نامتعارف سرهنگ بسطامی ، رئيس پليس راهنمايي و رانندگی استان گلستان در گفت وگو با خبرنگار پلیس از اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات مربوط به سیستم روشنایی وسیله نقلیه خبرداد.

سرهنگ بسطامی رئیس پلیس راهنمایی ورانندگی استان گلستان  بیان کرد: در این طرح مامورین پلیس راهنمایی و رانندگی و پلیس راه با خودروهایی که از چراغ های دارای نور خیره کننده، چراغ های رنگارنگ و اضافی و غیراستاندارد و غیرمتعارف استفاده می کنند، برخورد خواهند نمود. 

 وی افزود: تغییر رنگ چراغ ها ممنوع بوده و نورچراغ ها درجلو وسایل نقلیه باید به رنگ سفید یا زرد و در قسمت عقب باید قرمز باشد و استفاده از رنگ های دیگر بالاخص نور قرمز درجلوی وسایل نقلیه و نور سفید درعقب ممنوع است و در قسمت عقب فقط چراغ پلاک باید بهغیر جهت تشخیص شماره پلاک از فاصله ۲۵ متري با نور سفید استفاده شود.

 سرهنگ بسطامی خاطر نشان کرد: در غیراینصورت نقص فنی در سیستم روشنایی محسوب شده و ضمن اعمال قانون، بایستی از خودرو فک پلاک صورت گیرد و تا رفع اثر کامل عیب و نقص ، پلاک‌های وسیله نقلیه در اختیار پلیس راهور خواهد بود و پلاک اعزام به تعمیرگاه به خودرو اختصاص داده خواهد شدو همچنین به راننده مرتکب نمره منفی تعلق خواهدگرفت .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها