جوان آنلاین: از چالشهایی که همواره جریان اصلاحطلبی با خود دارد، نوعی سرگشتگی و سردرگمی در تنظیم رابطه آنها با قدرت بوده و هست. آنها چه زمانی که در قدرت بودهاند و چه بیرون از آن، همواره بر حاکمیت شوریدهاند و این شوریدگی گاه چنان پررنگ بوده که صدای برخی بزرگان آنها را هم درآورده است. حال بماند که برخی از رجالههای سیاسی سابقاً اصلاحطلب امروز در رسانههای ضد انقلاب، عملاً به مزدوری خود افتخار میکنند. البته از این نظر که آنها تکلیفشان را با مردم و جمهوری اسلامی ایران روشن کردهاند، باید گفت از اصلاحطلب مذبذب جلوترند. اما روی سخن این نوشته با کسان و جریانی است که هم اکنون در قدرت هستند و در شرایطی که کشور بیش از هرزمانی به وحدت و همدلی نیازمند است و همه باید بکوشند دولت، بیانیه اعتراضی علیه دولت برآمده از اصلاحات صادر میکنند!
همین دو روز پیش بود که جبهه به اصطلاح اصلاحات ایران که در انتخابات ریاست جمهوری، از دکتر پزشکیان حمایت کرد، اکنون همسو با امریکا و رژیم صهیونیستی، از اینکه دولت قانون تعلیق همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی (بخوانید جاسوسخانه) را برای اجرا ابلاغ کرده است، سخت برآشفته شدهاند.
عبدالله گنجی، فعال رسانه در واکنش به این دوگانگی اصلاحطلبان در کانال تلگرامی خود نوشته است: پزشکیان به عنوان رئیسجمهور و نماینده رسمی اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری، قانون عدم همکاری با آژانس را برای اجرا ابلاغ کرد.
جبهه اصلاحات بلافاصله نامهای را که بخشی از آن مغایر سیاستهای نظام است، به آژانس انرژی اتمی زده و سپس با صدور بیانیهای مخالفت خود را با این قانون اعلام کرد. یک جریان سیاسی که پیروز انتخابات است چطور ممکن است هم در قدرت باشد هم برقدرت؟ هم مدعی سیاستهای نظام باشد هم علیه آن، بخشی از آن، درون قدرت آن طوری عمل کند بخش دیگر مقابل آن. تردید ندارم این طیف اصلاحات نسبتی با جمهوری اسلامی برقرار نمیکنند، لااقل حرمت پزشکیان را حفظ کنید. شما او را رسماً کاندیدای خود اعلام کردید. مگر نمیدانستید پزشکیان نه برانداز غیر مسلح است نه سکولار؟