کد خبر: 1306147
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶
مدیر سازمان دانش‌آموزی آموزش‌وپرورش خبرداد:
آغاز پیش‌ اردوی ملی پیشتازان در استان اصفهان اصفهان - مدیر سازمان دانش‌آموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: اولین پیش‌اردوی ملی پیشتازان در استان اصفهان با شرکت ۸۲ نفر از اعضای فعال پیشتاز مدارس متوسطه اول دخترانه و پسرانه به صورت تفکیک جنسیت با هدف توانمندسازی دانش‌آموزان و انتخاب نفرات برتر برای اردوی ملی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین علی چیناوی، مدیر سازمان دانش‌آموزی این اداره‌کل اظهار داشت: پیش‌اردوی ملی پیشتازان در استان اصفهان با شرکت ۸۲ نفر از اعضای فعال پیشتاز مدارس متوسطه اول دخترانه و پسرانه به صورت تفکیک جنسیت با هدف توانمندسازی دانش‌آموزان و انتخاب نفرات برتر برای اردوی ملی  برگزار می‌شود.

وی افرود: این اردوی آموزشی-تشکیلاتی دو روزه در محل اردوگاه شهید بهشتی شهر ابریشم برگزار می‌شود و بر روی مهارت‌های کلیدی دانش‌آموزان تمرکز دارد.

چیناوی اذعان داشت: در این اردو، ضمن آشنایی دانش‌آموزان با هویت تشکیلاتی پیشتازان، مهارت‌هایی چون نظام جمع، اجرای گارد پرچم، امداد و کمک‌های اولیه، نغمه‌های شادی و اردویی، انواع دست تشکیلاتی، چادر زدن و سواد رسانه‌ای آموزش داده شد.

مدیر سازمان دانش‌آموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان عنوان کرد: هدف از برگزاری این پیش‌اردوها، علاوه بر توانمندسازی دانش‌آموزان، شناسایی و پرورش استعدادهای برتر در زمینه‌های مختلف برای شرکت در اردوی ملی پیشتازان است.

وی با اشاره به اینکه هدف اردوی ملی پیشتازان تربیت و توانمندسازی دانش آموزان در قالب فعالیت‌های گروهی و با برنامه های هدفمند است، خاطرنشان کرد: این اردوها به ارتقای روحیه مشارکت، مسئولیت پذیری و مهارت‌های زندگی دانش آموزان کمک شایانی می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار