کد خبر: 1305901
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۴
ترافیک سنگین در محور چالوس مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل هزارچم تا سیاه بیشه و تونل کندوان تا گرماب در برخی از مقاطع را شاهد هستیم

جوان آنلاین: ایمان محرابی نیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور اظهار داشت: ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر(شمال به جنوب) حدفاصل هزارچم تا سیاه بیشه و تونل کندوان تا گرماب در برخی از مقاطع را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه ، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت مسیر(رفت و برگشت) گزارش شده است.

او بیان کرد: ضمنا محورهای چالوس و فیروزکوه دارای مه گرفتگی در ارتفاعات و سایر محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

وی با بیان اینکه ترافیک نیمه سنگین در محور فشم – تهران محدوده گردنه قوچک گزارش شده است گفت: پدیده مه گرفتگی در برخی از محورهای استان مازندران را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: وزش بادوگردوخاک در برخی از محورهای استان های قم ، اصفهان ، یزد ، کرمان ، مرکزی ، همدان ، لرستان ، کرمانشاه ، خراسان جنوبی ، خوزستان و سیستان و بلوچستان گزارش شده است .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار