کد خبر: 1301476
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۵
آخند: افغان‌های نگران از موضع جدید آمریکا به کشورشان بازگردند نخست‌وزیر دولت موقت افغانستان اعلام کرد: از افغان‌هایی که نگران بسته شدن در‌های آمریکا به روی آنها هستند، می‌خواهم به کشورشان بازگردند؛ عفو عمومی داده شده است.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری الجزیره، «ملا محمد حسن آخند»، نخست‌وزیر دولت موقت افغانستان در سخنانی اعلام کرد: از افغان‌هایی که نگران بسته شدن در‌های آمریکا به روی آنها هستند، می‌خواهم به کشورشان بازگردند.

به گزارش مهر، الجزیره به نقل ازخبرگزاری فرانسه اعلام کرد که وی در سخنان خود افزود: به کسانی که می‌خواهند برگردند می‌گویم که حتی اگر به آمریکا خدمت کرده باشند، آسیبی نخواهند دید. هبت الله آخندزاده، رهبر طالبان، به همه عفو عمومی داده شده است.

از سوی دیگر، خبرگزاری آناتولی نیز خبر داد: ملا محمد حسن آخند، نخست‌وزیر دولت موقت افغانستان با انتشار پیامی به مناسبت عید قربان شهروندانی که پس از تغییر قدرت در ۱۵ ماه می‌سال ۲۰۲۱، به کشور‌های خارجی فرار کردند را دعوت کرد به افغانستان برگردند.

آخند با بیان اینکه تمام افغان‌ها می‌توانند به کشور خود برگردند و کسی به آنها آسیب نخواهد زد، اضافه کرد: به سرزمین‌های اجدادتان برگردید و در فضای آرام زندگی کنید. به مقامات مربوطه دستور داده شده که برای شهروندان بازگشته از خارج خدمات مناسبی را فراهم کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار