کد خبر: 1301067
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
دانشگاه علوم پزشکی گلستان خبرداد:
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از سه پروژه کلیدی درگلستان محسن ابراهیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان، به همراه رمضانعلی سنگدوینی، نماینده مردم شریف گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، از پروژه‌های مهم عمرانی و درمانی سطح شهر بازدید کردند.

به گزارش جوان آنلاین : دکتر محسن ابراهیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان، به همراه  رمضانعلی سنگدوینی، نماینده مردم شریف گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، از پروژه‌های مهم عمرانی و درمانی سطح شهر بازدید کردند.

در این بازدید که با همراهی دکتر عباس بدخشان معاون درمان، مدیر فنی دانشگاه، مدیر دفتر حوزه ریاست، و مدیر دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه انجام شد، روند پیشرفت سه پروژه کلیدی مورد ارزیابی قرار گرفت: بیمارستان ۲۰۰ تخت‌خوابی کودکان جایگزین مرکز آموزشی درمانی طالقانی، مرکز آموزشی درمانی پنج آذر، بیمارستان ۱۰۰ تخت‌خوابی گرگان.

رئیس دانشگاه در حاشیه این بازدید، با تأکید بر اهمیت تسریع در روند اجرای این طرح‌ها، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌های درمانی اولویت اساسی دانشگاه است و امیدواریم با همراهی مسئولان، این پروژه‌ها در موعد مقرر به بهره‌برداری برسند.

 سنگدوینی نیز با تقدیر از تلاش‌های دانشگاه در گسترش خدمات درمانی، از آمادگی خود برای پیگیری اعتبارات و رفع موانع اجرایی در سطح ملی خبر داد. گفتنی است بهره‌برداری از این پروژه‌ها نقش مهمی در ارتقای سطح خدمات سلامت، کاهش مراجعات به مراکز درمانی خارج از استان، و بهبود وضعیت زیرساختی حوزه بهداشت و درمان در استان گلستان خواهد داشت.

برچسب ها: بازدید ، پروژه ، درمانی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها