کد خبر: 1299415
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳
معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن گمان کرده ایران ضعیف شده، اما دچار اشتباه محاسباتی است و با یادآوری حماسه خرمشهر به دشمنان اعلام می‌کنیم که آزموده را آزمودن خطاست.

جوان آنلاین: دریادار حبیب الله سیاری روز یکشنبه در آیین "پیوند حماسه از توس تا خرمشهر" در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: به دشمنان می‌گوییم تا زمانی که جوانان ایران در میدان هستید ما پیروز هستیم و امروز نیرو‌های مسلح افتخار می‌کنند که جوانان، پشتیبان ایران قوی هستند و در برابر هر دشمنی می‌ایستند و پوزه دشمن را به خاک می‌مالند.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: دشمن بداند و گاهی فراموش می‌کند که ما تجربه پیروزی عملیات بیت المقدس را داشته‌ایم، عملیاتی که دشمنان تصور پیروزی ما را نیز نداشتند.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی خطاب به جوانان و دانشجویان حاضر در این جمع گفت:شما نیز بدانید آینده کشور مال شماست و شما امروز پا جای پای شهدا گذاشته‌اید و به طور قطع می‌توانید آینده کشور را بسازید، شما با نگاه به عملیات بیت المقدس با غیرت، سربلندی، تلاش و علم افزایی می‌توانید آینده کشور را بسازید.

سیاری افزود: بزرگ‌ترین دستاورد عملیات بین المقدس آزادسازی خرمشهر بود خرمشهری که چهار بار از زمان حکومت عثمانی تاکنون اشغال شده بود و در دوران دفاع مقدس ملت زیر بار هجمه دشمنان نرفت و تحقیر را نپدیرفت و با عملیات بیت المقدس خرمشهر با سربلندی به آغوش کشور بازگشت.

وی با بیان این که دشمن بعثی در جریان آزاد سازی خرمشهر ۱۹ هزار اسیر داد اضافه کرد: تصور انتقال و جابجایی این تعداد اسیر سخت است و از طرفی دشمن بعثی۱۶ هزار کشته داد و ۶۰ هواپیمایش سرنگون شد و اینها دستاورد‌های عملیات بیت المقدس بود.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن پس از اشغال خرمشهر آن را به یک دژ بزرگ تبدیل کرده بود و صدام گفته بود اگر خرمشهر پس گرفته شود کلید بصره را خواهم داد لذا بعد از عملیات بیت المقدس بود که عراق دیگر عملیات آفندی و تهاجمی انجام نداد و در لاک دفاعی فرو رفت.

سیاری افزود: در جریان این عملیات بزرگ در مقطعی با کمبود نیرو مواجه شدیم و فقط یک شب تا صبح ۶ هزار نیرو از مشهد با هواپیما‌های ارتش به فرودگاه امیدیه منتقل شدند.

وی ادامه داد: کسی باور نمی‌کرد در این عملیات این حجم از نیرو امکان جا به جایی داشته باشد لذا همان طور که امام راحل فرمودند این عملیات با امداد الهی همراه بود و در نهایت خدا خرمشهر را آزاد کرد.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن در عملیات بیت المقدس غافلگیر شد چرا که تصور نمی‌کرد بعد از عملیات طریق القدس ایران بتواند عملیاتی به این عظمت انجام دهد و نیروهایش را دوباره بسیج کند.

سیاری افزود: این عملیات و دوران دفاع مقدس در جریان جنگ سرد و در حالی بود که بلوک غرب و شرق موشک‌های هسته‌ای را به سوی هم نشانه رفته بودند، اما هر دو به رژیم صدام سلاح‌های پیشرفته دادند و کشور‌های منطقه نیز میلیارد‌ها دلار به این رژیم کمک کردند و حتی مشخص شد پس از جنگ ایران از ۲۷ کشور اسیر گرفته است و کشور‌های مختلف از نظر نیرو به صدام کمک می‌کردند، اما با امداد‌های الهی، ایران در جریان عملیات بیت المقدس و جنگ تحمیلی پیروز نهایی میدان شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار