کد خبر: 1299390
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
حماس روز یک‌شنبه در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران منزل دکتر «آلاء النجار» پزشک بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس، این جنایت را بیانگر ماهیت ضد بشری و متوحش این رژیم دانست.

جوان آنلاین: در یکی از وحشیانه‌ترین حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه، خانه دکتر آلاء النجار، متخصص کودکان در شهر خان‌یونس، در حالی که او در بیمارستان بود، هدف حمله هوایی قرار گرفت که در اثر آن، ۹ فرزند از ۱۰فرزند او جان خود را از دست دادند. حماس این حمله را نمایانگر «ماهیت متوحش و دیگر آزار نتانیاهو و باند او» دانست که در تقلا برای شکستن اراده کادر پزشکی هستند. 

حماس روز یک‌شنبه در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران منزل دکتر «آلاء النجار» پزشک بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس، این جنایت را بیانگر ماهیت ضد بشری و متوحش این رژیم دانست. در این بیانیه آمده است: ارتش فاشیست و اشغالگر، جنایت هولناکی را با بمباران منزل دکتر آلاء النجار پزشک بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس مرتکب شد و ۹ کودک وی را به شهادت رساند، در حالی که وی در بیمارستان در حال انجام وظیفه انسانی‌اش بود. بر اساس گزارش منابع رسانه‌ای، اشغالگران روز گذشته، خانه آنها را در منطقه قیزان النجار در شمال خان‌یونس محاصره کردند و با شدت هدف حمله قرار دادند. نتیجه آن، شهادت ۹ کودک و مجروحیت خطرناک دهمین فرزند، همراه با پدرشان -دکتر حمدی النجار - بود. تنها بازماندگان این حمله، همسر دکتر النجار و پسر ۱۱ ساله‌اش، آدم، هستند که هر دو به‌شدت مجروح شده‌اند. دکتر گریم گروم، جراح بریتانیایی حاضر در بیمارستان ناصر که جراحی پسر مجروح را انجام داده، در توصیف این فاجعه گفته است: «این بی‌رحمانه‌ترین چیزی است که دیده‌ام؛ زنی که سال‌ها از کودکان دیگر مراقبت کرده، حالا در یک لحظه، تقریباً همه فرزندان خود را از دست داده است.» دبیرکل سازمان ملل، آنتونیو گوترش، روز جمعه هشدار داده بود که غزه وارد «بی‌رحمانه‌ترین مرحله» جنگ شده است؛ جنگی که بسیاری از ناظران و تحلیلگران آن را مصداق «نسل‌کشی» می‌دانند. دکتر محمد زقوت، مدیر بیمارستان‌های غزه، تأکید کرد که آنچه بر خانواده دکتر آلاء و حمدی النجار رفت، جنایتی است که برگ دیگری به پرونده سیاه اشغالگران می‌افزاید؛ پرونده‌ای مملو از نسل‌کشی و قتل‌عام. بر اساس تازه‌ترین ارزیابی سازمان ملل، جمعیت غزه در آستانه قحطی عمومی قرار دارد. محاصره، تخریب زیرساخت‌ها، و محدودیت شدید در ورود کمک‌های بشردوستانه، شرایطی را رقم زده که میلیون‌ها نفر از ابتدایی‌ترین نیاز‌های بقا محروم مانده‌اند. 
روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش کرده که ارتش اشغالگر در طول هفته گذشته حداقل به ۱۰ بیمارستان و درمانگاه در نوار غزه حمله کرده که موجب از کار افتادن کامل یا جزئی آنها شده و فشار زیادی بر سیستم بهداشتی باقی‌مانده در غزه وارد کرده است. آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز روز یک‌شنبه اعلام کرد که نوار غزه، روزانه نیازمند ورود ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه است. آنروا با انتشار پستی در صفحه کاربری خود در فیس‌بوک گزارش داد تنها راه ممانعت از وخامت بیشتر وضعیت فاجعه‌بار انسانی در نوار غزه، تضمین جریان بی‌وقفه و مؤثر کمک‌های بشردوستانه به غزه است؛ به‌ویژه در شرایطی که این منطقه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره کامل رژیم صهیونیستی قرار دارد. رئیس اتحادیه نانوایان غزه نیز اعلام کرد که تنها چهار نانوایی از ۲۵ نانوایی طرف‌قرارداد با برنامه جهانی غذا فعال است. 


 راهپیمایی‌های گسترده در سوئد، فرانسه و آلمان 
تحت چنین شرایطی، هزاران نفر در استکهلم، پاریس و برلین تجمع کردند تا به سکوت دولت‌های خود در قبال اشغالگری و حملات نظامی مداوم رژیم صهیونیستی به نوار غزه اعتراض کنند و خواستار مداخله فوری بین‌المللی و تحریم تل‌آویو شوند. به گزارش ایسنا، در استکهلم، صد‌ها نفر در میدان «اودنپلن» در پاسخ به فراخوان‌های سازمان‌های مختلف جامعه مدنی دست به تجمع اعتراضی زدند و از دولت سوئد خواستند علیه جنایات جنگی مداوم اسرائیل در غزه موضع بگیرد. براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، معترضان با شعار‌های «آزادی برای فلسطین» و «نه به طرح نتانیاهو» به سمت وزارت امور خارجه سوئد راهپیمایی کردند. در پاریس نیز حامیان و طرفداران فلسطین در میدان «بورس» تجمع کرده و خواستار وضع تحریم‌هایی علیه رژیم صهیونیستی شدند. شرکت‌کنندگان در این تجمع اعتراضی همچنین خواستار ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه شدند. حامیان فلسطین همچنین در این راهپیمایی با کوبیدن بر قابلمه‌ها و ماهیتابه‌های خالی و سر دادن شعار‌هایی مانند «اسرائیل قاتل است، ماکرون همدست است» و «در غزه نسل‌کشی می‌شود، ما ساکت نخواهیم ماند» بر کمبود شدید مواد غذایی در این باریکه تأکید کردند. همچنین در برلین حدود هزار نفر در اعتراض به اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه و حملات مدام این رژیم به این باریکه دست به تجمع زدند. معترضان شعار‌هایی مانند «آزادی برای فلسطین»، «آلمان تأمین مالی می‌کند، اسرائیل بمباران می‌کند»، «اسرائیل یک دولت تروریستی است» و «نسل‌کشی را متوقف کنید» سر دادند. 
با وجود اعتراضات جهانی گسترده، رسانه‌های عبری از تحرکات گسترده زمینی نیرو‌های ارتش رژیم اشغالگر و وارد کردن تمامی تیپ‌های پیاده‌نظام و تجهیزات زرهی رژیم اشغالگر به غزه خبر دادند. به گفته منابع نظامی به رسانه‌های رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم در ۲۴ساعت منتهی به ظهر دیروز، ۹ تیپ پیاده و زرهی خود را وارد غزه کرده و این اقدامات ارتش اشغالگر در راستای توسعه تحرکات زمینی در این منطقه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار