کد خبر: 1292359
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۷
هیأتی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در سفری به ترکیه با رئیس سازمان اطلاعات این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

جوان آنلاین: هیأتی از حماس به ریاست مجاهد «محمد درویش» رئیس شورای رهبری این جنبش، امروز در جریان سفر به جمهوری ترکیه با «ابراهیم کالین» رئیس سازمان اطلاعات آن کشور دیدار کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی «سما»، در این دیدار، هیات حماس روند نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، گرسنگی مداوم شهروندان، جلوگیری از تأمین آب و غذا، تخریب و منفجر کردن ساختمان‌ها و زیرساخت‌های مسکونی، از بین بردن تمامی مظاهر زندگی و تلاش برای کوچاندن ساکنان غزه از سرزمین‌شان را تشریح کرد.

بنا بر این گزارش، هیات حماس بر آمادگی برای دستیابی فوری به توافق فراگیر جهت تبادل اسرا در ازای توقف جنگ، عقب‌نشینی از نوار غزه، آغاز بازسازی نوار غزه، پایان دادن به محاصره و آغاز فوری اجرای پیشنهاد مصر برای ایجاد کمیته ویژه اداره امور نوار غزه، تأکید کرد.

هیأت حماس همچنین به تشریح جنایت‌های رژیم اشغالگر در کرانه باختری به ویژه در شهر قدس و مسجدالأقصی و کوچاندن فلسطینیان در اردوگاه‌های آوارگان شمال کرانه باختری، توسط ارتش این رژیم پرداخت.

رئیس سازمان اطلاعات ترکیه نیز بر موضع کشورش در قبال آرمان فلسطین و ایستادگی در کنار ملت فلسطین که با وجود تجاوزات اسرائیل، هدف قرار دادن غیرنظامیان و سیاست گرسنه‌سازی برای کوچاندن آنها، صبر و استقامت از خود نشان داده‌اند، تأکید کرد.

وی همچنین به تلاش‌های آنکارا برای برقراری آتش‌بس و کاهش درد و رنج ملت فلسطین و تلاش آنکارا برای ارسال کمک‌های انساندوستانه به نوار غزه، اشاره و بر مخالفت با سیاست‌های توسعه‌طلبانه و اشغالگرانه اسرائیل و مخالفت با هر گونه تلاشی برای اشغالگری جدید تأکید کرد و گفت که ترکیه به حمایت از تلاش‌های بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس دائمی ادامه می‌دهد.

در این دیدار خالد مشعل، خلیل الحیه، زاهر جبارین، نزار عوض‌الله و موسی عکاری، نماینده حماس در ترکیه حضور داشتند.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف، شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار