کد خبر: 1279090
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
فرماندار منطقه دارفور سودان اعلام کرد که حداقل ۷۰ نفر در حمله "واکنش سریع" به بیمارستانی در شهر الفاشر، مرکز ایالت دارفور شمالی کشته شدند.

جوان آنلاین: مینی آرکو میناوی، فرماندار منطقه دارفور سودان اعلام کرد که در حمله نیروهای «واکنش سریع» به بیمارستانی در الفاشر، مرکز ایالت دارفور شمالی، حداقل ۷۰ نفر کشته شدند.

وی افزود: یک فروند پهپاد نیروهای واکنش سریع بیماران بخش حوادث در بیمارستان سعودی را هدف قرار داد که منجر به جان باختن همه بیماران این بخش از جمله زنان و کودکان شد که به بیش از ۷۰ نفر می‌رسید.

سازمان بهداشت جهانی نیز خبر این حمله و جان باختن حدود ۷۰ نفر در این حمله را تائید کرد.

درگیرها در سودان بین ارتش این کشور و نیروهای واکنش سریع در ۲۶ فرودین ۱۴۰۲ ، بعد از اختلاف بر سر طرح‌هایی ادغام نیروهای واکنش سریع در نیروهای مسلح این کشور در جریان یک فرآیند سیاسی انتقال قدرت به حکومت غیرنظامیان، در خارطوم آغاز شد و به مناطق دیگر نیز گسترش یافت.

با شروع جنگ در سودان تاکنون افزون بر ۲۰ هزار نفر از شهروندان سودانی جان خود را از دست داده و نزدیک به ۱۴ میلیون نفر آوار شده‌اند و این در حالی است که نیمی از مردم این کشور با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند و به دلیل از بین رفتن بخش قابل توجهی از زیر ساخت‌های بهداشتی و درمانی بیمارهای واگیردار در این کشور شیوع پیدا کرده‌ است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار