کد خبر: 1274220
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۲
جلسه سران سه قوه به میزبانی رئیس جمهور و با حضور جمعی از مدیران وزارتخانه‌های اقتصادی به منظور بررسی راهکار‌های رفع ناترازی‌های اصلی کشور برگزار شد.

جوان آنلاین: این جلسه عصر سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ به میزبان مسعود پزشکیان رئیس جمهور و با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و جمعی از مدیران وزارتخانه‌های اقتصادی برگزار شد.

به گزارش ایرنا، در این جلسه «سید حمید پورمحمدی» رئیس سازمان برنامه و بودجه به ارائه گزارشی تفصیلی از ناترازی‌های اصلی کشور و دلایل آن در بخش‌های بودجه، انرژی، بانک‌ها، صندوق‌ها و آب پرداخت و در ادامه برنامه و راهبرد‌های دولت برای رفع این ناترازی‌ها به بررسی گذاشته شد.

همچنین مقرر شد موضوع ناترازی در بخش انرژی به عنوان مسئله اولویت‌دار کشور محور جلسات سران سه قوه قرار گیرد، تا موانع اجرایی برنامه‌های عملیاتی دولت برای رفع این مشکلات در اسرع وقت بررسی و رفع شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار