فعال سیاسی اصلاحطلب، طی یادداشتی بیان کرد: به نظر میرسد دیروز تا حالا، که اسرائیل در جنوب لبنان با بمبهای هزار تنی فرماندهان حزب الله را به شهادت رسانده، کشور ایران نیز وارد فضای جدیدی شده است. در چنین فضایی هم جمهوری اسلامی در برابر فلسطینیان و شیعیان لبنان و حزبالله مسولیت اخلاقی دارد و هم جمهوری اسلامی در برابر امورات ۸۵میلیونی ایران و کیان کشور وظیفه دارد. جوان آنلاین: حمیدرضا جلایی پور، جامعهشناس و فعال سیاسی اصلاحطلب، در کانال تلگرامی «راهبرد» نوشت:
به نظر میرسد دیروز تا حالا، که اسرائیل در جنوب لبنان با بمبهای هزار تنی فرماندهان حزب الله را به شهادت رسانده، کشور ایران نیز وارد فضای جدیدی شده است. در چنین فضایی هم جمهوری اسلامی در برابر فلسطینیان و شیعیان لبنان و حزبالله مسولیت اخلاقی دارد و هم جمهوری اسلامی در برابر امورات هشتادوپنج میلیونی ایران و کیان کشور وظیفه دارد.
خوشبختانه درباره این امور خطیر، کشور مسولان ذیربط دارد، رهبر دارد و شورایعالی امنیتملب دارد. (و تصمیم کشور در مورد نحوه انتقام از شهادت هنیه هم تا حالا یک تصمیم جمعی در شورایعالی امنیتملی بوده است).
به نظر من در شرایط فعلی و تا تدوین و اجرای راهکارهای جدید مهمترین کار ما شهروندان در کشور، اینهاست:
- دفاع از فرماندهی رهبری، آیت الله خامنهای، در کشور.
- حفظ وحدت و دفاع از شعار وفاق همه نیروهای سیاسی و اتحاد مردم و حکومت.
هرکس به سیاستهای گذشته نقد دارد، در آینده برای ارائه آن وقت هست. هماکنون زمان دفاع از تمامیت ایران و مردمانش است.
بله حالا دیگه با وجود دولت فخیمه اصلاح طلبان و اقتدار تضعیف شده کشور منتهای همبستگی ملی مورد نیاز است ! اقتدار ملی انقلابی میشه خالص سازی و نباید پا بگیرد !
دولتی که نکوست از بهارش پیداست !