کد خبر: 1210256
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۱
درحالی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر صهیونیستی در تازه‌ترین اظهارات خود مدعی شد که جنگ در غزه را ادامه خواهد داد تا به خیال خود حماس را نابود کند، اما هر چه این جنگ طولانی‌تر می‌شود نشانه‌های ضعف در ارتش صهیونیستی هم بیش از پیش هویدا می‌شود

جوان آنلاین: به رغم ادعای مقامات صهیونیستی درباره اشغال کامل شمال غزه، گزارش رسانه‌های عبری حکایت از این دارد که گروه‌های مقاومت ۵۰ درصد این منطقه را تحت کنترل خود گرفته‌اند؛ اقدامی که نشان می‌دهد دست برتر تحولات میدانی با فلسطینیان است و صهیونیست‌ها از بسیاری از مواضع خود عقب‌نشینی کرده‌اند که این مسئله اجرای مرحله سوم جنگ از سوی ارتش صهیونیستی را با چالش جدی مواجه خواهد کرد.

به گزارش «جوان»، درحالی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر صهیونیستی در تازه‌ترین اظهارات خود مدعی شد که جنگ در غزه را ادامه خواهد داد تا به خیال خود حماس را نابود کند، اما هر چه این جنگ طولانی‌تر می‌شود نشانه‌های ضعف در ارتش صهیونیستی هم بیش از پیش هویدا می‌شود. پس از عقب نشینی «تیپ گولانی» از جنوب نوار غزه پس از دادن تلفات سنگین در برابر گروه‌های مقاومت، این بار عرصه امنیتی بر اشغالگران در شمال غزه هم تنگ‌تر شده است. رسانه‌های رژیم صهیونیستی روز یک‌شنبه اذعان کردند در حالی که جنگ غزه وارد یکصدمین روز خود شده است، جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی بار دیگر کنترل نظامی شمال غزه را به دست گرفته‌اند. روزنامه رأی‌الیوم به نقل از رسانه‌های اسرائیلی گزارش داد، ارتش این رژیم نه‌تن‌ها به اهداف خود از جنگ غزه نرسیده بلکه مقاومت فلسطین با گسترش مناطق تحت کنترل خود در شمال غزه، اکنون ۵۰ درصد این مناطق را به کنترل خود در آورده است. این رسانه‌ها گزارش دادند که این اتفاق یکصد روز پس از آغاز جنگ مداوم علیه غزه اتفاق می‌افتد و این در حالی است که گروه‌های فلسطینی تا دو هفته پیش فقط ۳۰ درصد این مناطق را تحت کنترل خود داشتند. رسانه‌های این رژیم تأکید کردند جنبش حماس به تدریج زمام امور را در شمال نوار غزه به دست می‌گیرد و نیرو‌های آن فعالیت خود را در آنجا انجام می‌دهند. پس از آنکه ارتش اسرائیل از ورود به مرحله سوم جنگ خبر داد و گفت که در این مرحله عملیات زمینی شدت کمتری خواهد داشت، رسانه‌های عبری به جزئیات این مرحله پرداختند و ورود به مرحله سوم را به منزله عقب‌نشینی از شکست دادن و نابودی حماس به عنوان یکی از اهداف جنگ دانستند و تأکید کردند اهداف جنگ تحقق پیدا نکرده است. رسانه‌های صهیونیستی تأکید کردند ادامه سیاست کنونی نه تنها برای جان نظامیان خطرناک است بلکه خطر وقوع فاجعه انسانی را افزایش می‌دهد.
کنترل حماس و جهاد اسلامی بر نیمی از شمال غزه نشان می‌دهد که برخلاف ادعای صهیونیست‌ها، این جنبش‌ها نه تنها تضعیف نشده‌اند بلکه در برابر ارتش تا بن دندان مسلح صهیونیستی موفقیت‌های زیادی کسب کرده و دشمن را به عقب رانده‌اند. در هفته‌های اخیر گروه‌های فلسطینی توانسته‌اند ده‌ها نفر از نظامیان صهیونیستی را در غزه به هلاکت رسانده و شمار زیادی را زخمی کنند و تعدادی از تجهیزات و ادوات جنگی دشمن هم به دست نیرو‌های مقاومت منهدم شده است. ارتش صهیونیستی قرار بود در مدت کوتاهی حماس را نابود کرده و غزه را تحت اشغال خود درآورد، اما با گذشت ۱۰۱ روز از این جنگ ظالمانه، صهیونیست‌ها حتی در کشف و ویرانی تونل‌های حماس هم ناکام مانده‌اند و به جز کشف چند تونل که نیرو‌های حماس پیش از رسیدن دشمن خالی کرده بودند، دستاوردی نداشته‌اند. همچنین کسب اطلاع از مخفیگاه اسرای فلسطینی هم ناموفق بوده است و تاکنون هیچ اسیر صهیونیستی در دست حماس، از سوی ارتش اسرائیل آزاد نشده و حتی ده‌ها نفر از این اسرا با جنگنده‌های این رژیم به هلاکت رسیده‌اند.
سردرگمی و ناامیدی صهیونیست‌ها در حالی است که مقاومت فلسطین در غزه همچنان ثابت‌قدم و استوار است و گفته‌اند تا هر زمان که جنگ ادامه داشته باشد در برابر دشمن اشغالگر ایستادگی خواهند کرد. بنابراین، تلاش کابینه تندرو نتانیاهو برای طولانی کردن جنگ با هدف نابودی حماس، جز هزینه‌تراشی برای صهیونیست‌ها عایدی دیگری نخواهد داشت، تا جایی که خود نتانیاهو هم شنبه‌شب در سخنانی اذعان کرد که این رژیم در جنگ غزه تلفات و هزینه بسیار سنگینی داده است. ادعای نتانیاهو برای ادامه جنگ به هر قیمت، درحالی است که به اعتراف هرتزی هالوی، رئیس ستاد ارتش اسرائیل نابودی کامل حماس غیرممکن است و عصای جادویی برای از بین بردن آن وجود ندارد، بنابراین، اصرار بر این هدف برای صهیونیست‌ها گران تمام خواهد شد. از طرفی، ادامه جنگ برای مدتی نامعلوم، بازگشت شهرک‌نشینان اطراف غزه را هم طولانی‌تر خواهد کرد که گفته‌اند به دلیل تهدیدات امنیتی از ناحیه فلسطینیان قصد بازگشت به این مناطق را ندارند و راهبرد پرداخت رشوه کابینه نتانیاهو هم آن‌ها را برای بازگشت به خانه‌های‌شان وسوسه نکرده است.

حیفا با موشک مقاومت لرزید
همزمان با پیروزی مقاومت فلسطین در غزه، دیگر گروه‌های مقاومت در منطقه هم در همبستگی با ملت فلسطین به حملات محدود خود علیه سرزمین‌های اشغالی ادامه می‌دهند. در جدیدترین تحول، رسانه‌های عبری زبان روز یک‌شنبه از وقوع یک انفجار شدید در شهر حیفا واقع در شمال اراضی اشغالی خبر دادند. شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های عبری نوشت که یک انفجار بزرگ در داخل پالایشگاه حیفا رخ داده است. اما مسئولان آتش‌نشانی در رژیم صهیونیستی مدعی شده‌اند انفجار حیفا در رآکتور «کارمل الیونز» رخ داده و برآورد‌های اولیه نشان می‌دهد که این انفجار به دلیل فشار زیاد داخل بدنه بوده است. جزئیات بیشتری در خصوص این انفجار مهیب مخابره نشده است. در هفته‌های اخیر گروه‌های مقاومت عراق چندین بار با موشک بندر ایلات و حیفا را هدف قرار داده‌اند و هشدار داده‌اند مادامی که جنایات اسرائیل در غزه ادامه دارد، حملات آن‌ها نیز متوقف نخواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار